Az egészséges táplálkozás alapja az egészséges élelmiszerek és a belőlük készült ételek fogyasztása. A természetes élelmiszereket a természettől kapjuk, nem lettek tartósítva kémiai anyagokkal és csak minimális kezelésen mentek keresztül. Ez a fajta étkezés megfelelő tápanyagokat biztosít, egyensúlyban tartja a testet és megelőzi a betegségeket, mivel pozitívan hat az immunrendszerünkre. Fontos, hogy rendszeresen étkezzünk és jó minőségű ételeket fogyasszunk.
Szeretne leadni néhány kilót, vagy csak megtartaná jelenlegi súlyát, és ezért fél vacsorázni...
A hatodik, egyben az utolsó rész elárulja Önnek, hogy miért hízunk a cukortól. ...
Táplálkozási sorozatunk ötödik része a rostokkal foglalkozik. Vajon a szénhidrátok közé tart...
Táplálkozási sorozatunk negyedik részében az összetett szénhidrátokkal, tehát a keményítőkke...
A harmadik részben azokra a szénhidrátokra összpontosítunk, amelyek édes ízt kölcsönöznek ét...
A táplálkozási sorozatunk második részében a cukorról lesz bővebben szó. Megtudhatja, milyen...
A táplálkozási sorozat első részében megismerkedünk a ketózis fogalmával. Biz...
Betöltötte a negyvenet és hirtelen nem fér bele a nadrágjába, pedig ugyanúgy étkezik, mint a...
A töltött padlizsán receptje. Az étel a keton diéta első fázisától fogyasztható. ...