Ázsiai leves gyömbérrel és korianderrel


1 adaghoz a következőkre lesz szüksége. A recept az 1. fázsitól alkalmazható

Ázsiai leves gyömbérrel és korianderrel

Mire lesz szüksége: 

Elkészítés

Reszlje le apróra a gyömbért, az újhagymát szeletelje fel, a korianderről pedig távolítsa el a szárát. Tegyen fel vizet és egy tányérba öntsön ¾ mérőpohárral KetoMix ázsiai levest. Időközben alaposan öblítse le a KetoMix konjac tésztát. A forró vizet öntse a leveskeverékre, adja hozzá a gyömbért és sózza meg ízlés szerint. Adja hozzá a tésztát, az újhagymát és a koriandert is. Ízlés szerint csepegtethet rácitromlevet. Az intenzívebb ízek kedvelői pár karika chýlit is rakhatnak hozzá.

Z naší nabídky

Ázsiai protein leves (10 adag)

20 160 Ft Detail

92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Ačkoliv vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci, její zájmy jsou mnohem širší - včetně toho, že již před více než deseti lety propadla kouzlu zdravého životního stylu. Přestala jíst maso a začala se zajímat o etičtější způsoby stravování. Věří, že vyvážená strava a pohodový přístup k životu ovlivňuje psychiku člověka a následně i jeho fyzické zdraví.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft