Barbecue chipsz – megengedett csemege!

A barbecue ízesítésű KetoMix chipsz helyettesíti a hagyományos ropikat! Már az első szakaszban megengedheti magának - tízóraiként, vacsoraként, vagy ha valami ropogós sósra vágyik!

chipsy_barbecue

Azt hallotta, hogy a chipsz és a diéta kizárják egymást? Ennek a törvénynek a KetoMix érendjében nincs létjogosultsága. Az alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú fehérjechipsz remekül beleillik a diétába. A klasszikus chipszekkel ellentétben magas fehérje- és rosttartalommal bírnak, pótolják a vitaminokat és az ásványi anyagokat a szervezetben.

A barbecue ízesítésű KetoMix chipsz nagyszerű segítségnek bizonyul, ha valami finomat nassolna. Nem kell többé attól tartania, hogy egy gyenge pillanatában letér a diéta helyes útjáról. Annak a tudatában nassolhat a tévé előtt, hogy a chipsz elfogyasztásával nem állítja le a szervezetében végbemenő ketózist. 

Hogyan iktathatja be az étrendjébe a KetoMix chipszet a keto diéta során?

  • Az első fázisban a napi öt KetoMix étkezés egyike helyettesíthető a chipsszel. 
  • A diéta második fázisában naponta maximum két olyan fehérjedús étkezést pótolhat a chipsszel, ami “nem KetoMix” étel. 
  • A harmadik szakaszban megbánás nélkül fogyaszthatja a Keto chipszet, ha valami finom sósra vágyik.

 

 

 


nahled magazin MP
Autor článku
Marie Petrovová

Zvídavost a láska k psaní ji dovedly k žurnalistice. Úspěšně vystudovala Akademii žurnalistiky a nových médií. Už během školy navštěvovala několik stáží v mediálních domech či České televizi. Tam se po absolutoriích rozhodla zakotvit. Nakonec ji osud dovedl k public relations a marketingu. Zůstala tak nadále věrná světu médií jen z druhé, pro ni barevnější, strany. Svůj čas nejraději tráví s rodinou a přáteli. Nejoblíbenější sportovní aktivitou je pro ni jóga, díky které může propojit ducha i těla. Své štěstí neustále objevuje v okamžicích.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft