Kérdések

Vásárlás, fizetés és kiszállítás

Milyen termékeket vásároljak, ha még sosem próbáltam a KetoMix diétát? 

A legjobb módja annak, hogy megtudja, milyen típusú KetoMix diétát válasszon, ha beírja adatait a BMI kalkulátorba és megtudja, rendelkezik-e súlyfelesleggel. Ezt követően meg tudja határozni, mennyit kell fogynia az optimális testsúly eléréséhez. A leadandó kilók alapján kiválasztja a diéta hosszúságát. Termékkínálunk a túlsúly különböző stádiumaira kialakított termékekkel és étrend-kiegészítőkkel van tele. A BMI értékének megfelelően a diéta program kategóriában megtalálja a teljes diétához szükséges KetoMix termékek listáját. 

Mit tartalmaznak a kedvezményes csomagok?

Az egyes csomagok tartalma az adott csomag alatt, a termékleírás szekcióban található. A kedvezményes csomagok úgy lettek kialakítva, hogy az egyes időszakokra, úgynevezett fázisokra elegendő adagmennyiségű ételport tudjon rendelni. Ezen kívül olyan termékeket is rendelhet, amelyek nem képezik a csomag tartalmát. Tegyük fel, hogy több koktélt és több ízesítő port szeretne - rendeljen bátran! 

Mennyi ideig tart egy megrendelt termékcsomag kiszállítása?

A Geis futár és a Csomagletét megbízható szolgáltatásait használjuk. A csomag 3 munkanapon belül érkezik meg Önhöz, vagy a Csomagletéthez.

Hogy fog kinézni a küldemény?

Megrendelését diszkréten, dobozban kapja meg. Ha kedvezményes csomagot vásárolt, a csomag tartalmához egy keverőpoharat és egy KetoMix kézikönyvet is hozzácsatolunk, amelyben recepteket is talál. 

Milyen nehéz a csomag? Elbírom?

A legnagyobb csomag nagyjából 5 kg.

Fizethetek a futárnak készpénzzel?

Utánvéttel esetén igen, mégpedig közvetlenül a Csomagletétben vagy a Geis futár sofőrjénél.

Lehet banki átutalással vagy kártyával fizetni?

Webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén mindkét fizetési módot használhatja. Rakja a kívánt termékeket a kosárba, a rendszer pedig elvezeti a fizetéshez. 

Megvehetem a KetoMixet hagyományos üzletben is?

A KetoMix termékeket árusító helyek száma folyamatosan bővül. Listájukat megtalálja itt.

Kinek alkalmas a KetoMix diéta?

Férfiak is lefogyhatnak a keto diétával?

A diéta a csökkentett szénhidrátbevitelen alapul, amely az úgynevezett ketózis állapotát eredményezi. A nők és a férfiak biokémiai reakciói azonosak, tehát diétánk mindenki számára megfelelő, nemtől és életkortól függetlenül.

Beteg vagyok, fogyhatok Önökkel?

Ha rövid távú betegségről van szó, például influenza, csak a gyógyulás után kezdje a diétát. Abban az esetben, ha már elkezdte a diétát és akkor lett influenzás, javasoljuk a diéta megszakítását, amíg szervezete teljesen felépül. Hosszú távú betegség esetén először is keresse fel kezelőorvosát, majd konzultáljon vele az egészségügyi komplikációk elkerülése érdekében. Tekintse át azon betegségek listáját is, melyek során nem javasoljuk a keto diétát. A diéta kontraindikációját megtalálja itt.

Előfordulhat, hogy a diéta ne alkalmas az számomra és nem fogyok le tőle?

Ha minden instrukciót betart, le fog fogyni. Az emberi testben végbemenő biokémiai folyamatok mindenki szervezetében ugyan úgy reagálnak a szénhidrát hiányára, ezért az alapszabályok betartásával a keto diéta sikeressége megkérdőjelezhetetlen. De vigyázat, a fogyást egy csésze cukrozott kávé vagy egy alma is megzavarhatja!

80 éves vagyok, fogyhatok Önökkel?

A 65 évesnél idősebb ügyfeleknek a diéta megkezdése előtt tanácsos konzultálni kezelőorvosukkal. Ha az orvos úgy ítéli meg, hogy Ön egészséges, bátran belekezdhet a diétába! 

Alkalmas az étrend gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek?

Nem. A KetoMix diéta nem alkalmas terhes és szoptató nők, valamint gyermekek számára. Ha ilyen személyek szeretnének velünk fogyni, konzultáljanak orvosukkal!

Mennyit lehet a KetoMix diétával fogyni? Megbirkózik a diéta nagy súlyfelesleggel? Alkalmas ez egyáltalán nekem?

Csak Öntől függ, mennyit akar fogyni. Használja BMI kalkulátorunkat és derítse ki, milyen testsúllyal kellene rendelkeznie az életkorához és magasságához mérten. Diétánk nagyon hatékony és gyors eredményeket kínál, viszont nagyon könnyű vele többet fogyni a szükségesnél. Ügyfeleink gyakran úgy érzik, hogy valójában semmilyen diétát sem követnek, hiszen nem éheznek, nem tornáznak, és a kedvenc ételeik alternatíváit KetoMix termékekből is el tudják készíteni. Ha tudni akarja az optimális súlyát, kattintson ide!

Még sosem működött nálam egyetlen diéta sem.  Biztos lehetek, hogy ez nálam is működni fog? 

A KetoMix diéta esetében a megszokott élelmiszereket KetoMix ételekre kell cserélni. Mi szabjuk meg az adagok mennyiségét is súlyfeleslegtől függően. Ezért nem tud hibát elkövetni. Ezen kívül a keto diéta a test biokémiai folyamatain alapul, amelyeket nem lehet megkerülni. Szervezetünk egyszerűen így működik, akár akarjuk, akár nem. Még nem történt meg, hogy ügyfeleleink közül valakinek nem sikerült volna lefogynia. 

A KetoMix diéta alapelve

Mi az a keto diéta?

A keto diéta, más néven alacsony szénhidráttartalmú vagy protein diéta, csökkentett szénhidráttartalmú és megnövekedett fehérje-bevitelű étrend. Teste a ketózis állapotába kerül, amely során a cukrok helyett saját zsírjait égeti. A diéta elnevezése a ketózis szóból származik. Weboldalunk, a közösségi profiljaink, valamint a KetoMix kézikönyv részletes leírást nyújt arról, hogy mi is történik a testével a ketózis állapotában.

Mennyi ideig tart, míg ketózisba kerülök, és elkezdek fogyni?

A folyamat nagyon gyors. A KetoMix diéta kezdetétől csak két-három napra van szükség. Ilyenkor a teste újraprogramozódik, és energiaforrásként a ketonokat kezdi el használni, amelyeket a zsírkészletéből a szénhidrátok pótlására hoz létre. Mérlegén a mutató a harmadik naptól indul el meredeken lefelé.

Milyen hosszan kell a diétát tartani?

Attól függ, hány kilót kell lefogynia. Az a szabály, hogy a diéta első fázisa legalább egy, de legfeljebb nyolc hetes legyen. Minél nagyobb a túlsúlya, annál hosszabban kell az első fázisban maradnia. A teljes diéta (1. és 2. fázis) maximális hosszúsága ne haladja meg a 14 hetet! A harmadik fázis tulajdonképpen az egészséges, hosszan tartó életmód első szakasza is egyben, ami segít a megszerzett karcsú alak megtartásában. 

Hogyan zajlik a diéta?

A diéta három fázisra tagolódik. Az első fázisában naponta ötször, három óránként kell valamilyen KetoMix ételt fogyasztania. Ehhez azonban meg kell ennie még fél kiló zöldségfélét is, mégpedig azért, hogy az emésztése ne lassuljon le, s jól működjön. Az első fázisban napi 20 gramm mogyoró/dió, és más magok fogyasztása is megengedett. A második fázisban a KetoMix ételek száma ötről háromra csökken. További két ételt már saját elképzelései szerint készíthet el. Mindegy, hogy az reggeli, ebéd vagy vacsora. Fontos azonban az egészséges táplálkozás alapelveinek betartása. A diéta harmadik fázisa már valójában nem is diéta. Elsősorban az újonnan megtanult étkezési szokások életbe való beillesztésére irányul. Tehát minőségi ételeket és italokat kell fogyasztani naponta ötször, és főleg meggondolni, hogy mit és mikor eszünk!

Milyen gyakran kell ennem a diéta első fázisában?

Az ébredéstől számított egy órán belül el kell kezdenie enni, hogy az anyagcsere megfelelően beinduljon. Ezután három óránként fog enni, naponta összesen öt, alacsony szénhidráttartalmú ételt. Ehhez ad még hozzá fél kilogramm zöldséget és legalább két liter folyadékot.

Milyen gyakran kell ennem a diéta második fázisában?

Itt is követnie kell a napi öt étkezés alapelvét, és az első ételt az ébredéstől számított egy órán belül kell elfogyasztania. A második fázisban naponta három KetoMix ételt fog fogyasztani, és két ételt készíthet saját elképzelései szerint. Természetesen figyelembe kell vennie az alacsony szénhidráttartalmú étrend és az egészséges táplálkozás szabályait. A diéta második fázisában már napi 500 gramm zöldséget fogyaszthat.

Mit vásároljak, mely termékek alkalmasak számomra?

A legjobb módja annak, hogy megtudja, milyen típusú KetoMix diétát válasszon, ha adatait beírja BMI kalkulátorunkba. Ezt követően meglátja, mennyit kell fogynia ahhoz, hogy elérje optimális súlyát, vagy egyáltalán kell-e fogynia. Termékkínálatunk a túlsúly különböző stádiumaira kialakított termékekkel és étrend-kiegészítőkkel van tele. A BMI értékének megfelelően a diéta program kategóriában megtalálja a teljes diétához szükséges KetoMix termékek listáját. A csomagban, amely meg fog felelni az Ön BMI értékének, megtalálja a teljes diétához szükséges összes élelmiszert.

Soha nem működött nálam semmilyen diéta, miért működne pont ez?

A KetoMix diéta esetén minden étkezésnél a mi élelmiszereinket fogyasztja. Ezért nem tud hibát elkövetni. Ezenkívül a keto diéta a test biokémiai folyamatain alapszik, amelyeket nem lehet megkerülni. Szervezetünk egyszerűen így működik, akár akarjuk, akár nem. Még nem történt meg, hogy ügyfeleink közül valakinek nem sikerült volna lefogynia. 

Mit és hogyan együnk?

Mikor kapom meg az étrendet?

A KetoMix diéta első és második fázisára vonatkozó menüt - beleértve a tanácsokat és a recepteket is - az Önnek küldött csomagban, a termékekkel együtt kapja meg. Egyben hozzáférést nyer a Facebookon levő tanácsadó központunkhoz is, ahol más ügyfelekkel is megoszthatja tapasztalatait.

Mit jelent, hogy a diéta három fázisra tagolódik? Ezt nem értem.

A diéta három fázisra tagolódik. Az első fázisában naponta ötször, három óránként kell valamilyen KetoMix ételt fogyasztania. Ehhez azonban meg kell ennie még fél kiló ajánlott zöldségfélét is, mégpedig azért, hogy az emésztése jól működjön. Megengedett 20 gramm mogyoró/dió, vagy valamilyen mag is. A második fázisban a KetoMix ételek száma ötről háromra csökken. További két ételt már saját elképzelései szerint készíthet el, mindegy, hogy az reggelire, ebédre vagy vacsorára. Fontos azonban az egészséges táplálkozás alapelveinek betartása. A diéta harmadik fázisa már valójában nem is diéta. Elsősorban az újonnan megtanult étkezési szokások életbe való beillesztésére irányul. Tehát minőségi ételt kell enni, naponta ötször, és főleg meggondolni, hogy mit és mikor együnk!

Milyen gyakran kell ennem a diéta első fázisában?

Az ébredéstől számított egy órán belül el kell kezdenie enni, hogy az anyagcsere megfelelően beinduljon. Ezután három óránként fog enni, naponta összesen öt, alacsony szénhidráttartalmú ételt. Ehhez ad még hozzá fél kilogramm zöldséget és legalább két liter folyadékot.

Milyen gyakran kell ennem a diéta második fázisában?

Itt is követnie kell a napi öt étkezés alapelvét, és az első ételt az ébredéstől számított egy órán belül kell elfogyasztania. A második fázisban naponta három KetoMix ételt fog fogyasztani, és két ételt készíthet saját elképzelései szerint. Természetesen figyelembe kell vennie az alacsony szénhidráttartalmú étrend és az egészséges táplálkozás szabályait. A diéta második fázisában már napi 500 gramm zöldséget fogyaszthat.

A kínálatban protein turmixok szerepelnek. Ez azt jelenti, hogy a diéta egész ideje alatt csak egy fajtát fogok inni?

A KetoMix az egyetlen olyan cég, aki a fehérje turmixhoz külön ízesítőket kínál por formájában. Megvásárolja a fehérje koktélt, és saját ízléséhez mérten kiválaszthatja a koktél ízesítőit. A fehérje koktél elkészítése közben a pormennyiség hozzáadásával maga ízesíti a turmixot és állítja be édességének intenzitását. A protein koktélok szekcióban utánrendelhetők további ízek is. Jelenleg tizenegy íz közül választhat. Az egyetlen kivételt a vegán koktél képezi, amelynek előre meghatározott csokoládé íze van. 

Mi történik, ha nem eszem meg a napi öt ételt?

Ez izomtömeg-csökkenést okozhat, amelyet a diéta megpróbál megakadályozni. A KetoMix ételek ízletesek, és - még ha nem is érez éhséget - igyekezzen betartani az öt étkezés szabályát! Azért fontos ez, mert élete későbbi szakaszában továbbra is rendszeresen kell majd táplálkoznia, hogy elkerülje a jojó-effektust. 

Mi történik, ha kihagyok egy étkezést, és utána egyszerre két ételt eszem meg?

Diétáját ez nem veszélyezteti. Mivel azonban azt szeretnénk, hogy a diéta befejezése után is tartsa meg helyes étkezési szokásait, javasoljuk betartani az étkezések megfelelő időzítését. Idővel az anyagcseréje megszokja a 3 óránkénti étkezést, s teste ezen idő elteltével maga kéri majd az ételt.

Mi történik, ha megszakítom a diétát, és eszem valami édeset?

Ha megszakítja a diétát, és étrendjébe beiktat valamit aminek nagyobb a szénhidráttartalma (ez nyugodtan lehet akár egy banán is),  teste "kiugrik" a ketózisból. Lelassítja a teljes fogyási folyamatot, s majd újra át kell állnia ketózisra. Nem gondoljuk azonban, hogy a KetoMix diétát meg kellene szakítani. Kínálatunkban talál kiváló, alacsony szénhidráttartalmú csokoládékat és mogyorókrémeket is. Süthet magának KetoMix kenyeret vagy zsemléket. Ha "bűnözni" van kedve, nyúljon ezekhez!

Elég, ha csak bizonyos termékeket vásárolok meg? Így is lefogyhatok?

Egyszerűbb alternatíva megvásárolni az egész csomagot. Ha egyenként vásárol élelmiszereket, az sem probléma. Előtte azonban figyelmesen tanulmányozza át a diétatervet, hogy tudja, milyen gyakran kell ennie, és mennyi ideig kell tartania a diétát! Vannak ügyfeleink, akik a diéta befejezése után is vásárolnak egyedi KetoMix ételeket. Egyszerűen azért, mert ízlenek nekik, valamint beilleszthetők a normál, egészséges étrendbe, vagy helyettesíthetik velük a szokásos alapanyagokat.

Ehetek mást is, nem csak KetoMix élelmiszereket?

Az első fázisban 20 gramm diót/mogyorót és fél kilogramm megengedett zöldséget adhat hozzá az öt KetoMix étkezéshez. Általánosságban elmondható, hogy minden zöld színű zöldség megengedettnek tekinthető. A többi, nagyobb szénhidráttartalma miatt nem ajánlott. A második fázisban naponta három KetoMix ételt ehet majd, a további kettőről pedig maga dönt. Természetesen figyelembe kell vennie az alacsony szénhidráttartalmú diéta és az egészséges táplálkozás alapelveit. Ebben a fázisban naponta 1 kilogramm zöldség és 20 gramm dió/mogyoró a megengedett. Részletes információkat a KetoMix kézikönyvben talál, amelyet a megrendelt kedvezményes csomagokhoz csatolunk menüjével együtt.

Közönséges ételekből álló keto diétával le lehet fogyni?

Igen, azonban az egész folyamat sokkal több erőfeszítést igényel Öntől, mint a KetoMix diéta. Főznie kell majd, és gondosan figyelnie az ételek tápanyagértékére és az elfogyasztott kalóriákra. A KetoMixszel a diéta sokkal kényelmesebb és kellemesebb.

Ehetek étrend-kiegészítőket?

Minden termékünk tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyekre a testének szüksége van a diéta idején. Természetesen használhat más étrend-kiegészítőket is. Egyetlen feltétel, hogy nem tartalmazhatnak cukrot.

Tartalmaznak termékeik kémiai adalékanyagokat?

A KetoMix termékek, a vitamintermékekben általában megtalálható szintetikus vitaminokon kívül nem tartalmaznak vegyi anyagokat. Termékeinkben,  a  vitaminokon kívül, ásványi anyagok és rostok is találhatók. Termékeink teljesen mentesek a hozzáadott glutamátoktól és ártalmas „E”-jelű adalékoktól.

A KetoMix diéta és a fogyás

Mennyit tudok fogyni a KetoMix diétával?

Csak Öntől függ, mennyit akar fogyni. Használja BMI kalkulátorunkat, hogy megtudja mennyi túlsúllyal rendelkezik! Diétánk legnagyobb előnye, hogy gyors és nagyon hatékony. Gyakran csábít arra, hogy az ember többet fogyjon a szükségesnél, hiszen könnyű betartani, és ügyfeleink gyakran úgy érzik, hogy valójában nem követnek diétát. Ha tudni akarja, mennyit fogyjon, hogy elérje optimális súlyát, kattintson ide!

Mi történik, ha nem fogyok le?

Ha minden instrukciót betart, le fog fogyni. Testében a biokémiai folyamatok teszik ezt meg Ön helyett. De vigyázat, fogyását egy édesített kávé vagy egy alma is megzavarhatja!

Mi a helyzet a jojó-effektussal? Nem jönnek vissza a kilóim a diéta befejezése után?

Ha visszatér a rossz étkezési szokásokhoz, hízni fog. Ez minden diéta esetében így van. A gyakori torkoskodás, esti és éjszakai túlzott étkezések, a nagy adagok, valamint a túlzott alkoholfogyasztás a kilók visszahízását eredményezhetik. Fontos, hogy újraértékelje étrendjét, és kialakítsa az általunk tanított étkezési szokásokat. A rendszeres és tudatos étkezés alapja a tudatos szénhidrátszámolás, az elegendő fehérje és zöldségfélék fogyasztása, az alacsony zsírtartalmú élelmiszerek választása és a megfelelő folyadékbevitel. A diéta befejeztével ezt Önnek már ismernie kell, innentől kezdve a súlya az Ön kezében van. Válasszon egészséges szénhidrátforrásokat, mint például a teljes kiőrlésű kenyérfélék, a nyers köretek, a gyümölcsök, és már kész is az egészséges, kiegyensúlyozott étrend. Ezzel nem jönnek vissza a leadott kilók.

Soha nem működött nálam semmilyen diéta, miért működne pont ez?

A KetoMix diéta esetén minden ételt a mi élelmiszereinkkel vált fel. Ezért nem tud hibát elkövetni. Ezenkívül a keto diéta a test biokémiai folyamatain alapul, amelyeket nem lehet megkerülni. Szervezetünk egyszerűen így működik, akár akarjuk, akár nem. Még nem történt meg, hogy valamelyik ügyfelünk ne fogyott volna le. 

A KetoMix diéta és az italok

Mi a helyzet az italokkal? Szabad kávét vagy teát innom?

A ketogén diéta mellett nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel. Naponta 2-3 liter folyadékot ajánlott meginnia. Kerülje az édesített italokat és a gyümölcsleveket! Kávét és teát (szárított gyümölcs nélkül) ihat, de ne édesítse őket! Ha muszáj édesítenie, használjon cikória szirupot. Napi 2 dl tejet adhat a kávéjához. Javasoljuk, hogy vizet és cukormentes ásványvizet igyon. A vízbe citromlevet is csavarhat (maximum naponta egyet).

Mi a helyzet a KetoMix diétával és az alkohollal?

Az alkoholfogyasztást a ketogén étrend során egyértelmű szabályok korlátozzák. Naponta maximum 1 dl alacsony szénhidráttartalmú KetoMix bort javasolunk. Veséinek és májának valamivel többet kell dolgoznia a fehérjetartalmú étrend során, így a nagyobb alkoholfogyasztás feleslegesen terhelné azokat. Tömény alkohol fogyasztása egyértelműen tilos. A sör nagy mennyiségű cukrot tartalmaz, ezért szintén ki kell iktatni a mindennapokból.

A keto diéta és az egészség

Úgy hallottam, a keto diéta egészségi problémákat okozhat...

Ha allergiás a laktózra, tejre, szójára, tojásra vagy mustárra, ezt a diétát nem ajánljuk. Oldalainkon megtalálja azon betegségek listáját is, amelyek esetén ez a diéta nem megengedett. Egyébként a diéta mindenkinek alkalmas, és úgy tervezték, hogy a normál ételeket teljesen helyettesítse. Ezzel szemben a diéta számos ügyfelünknél gyógyszerként működött - megszüntette a hát- és ízületi fájdalmakat, rendezte a vér összetételét, segített a depresszióval vagy a pattanásokkal való küzdelemben. Ha továbbra is kétségei vannak, konzultáljon orvosával a diéta megfelelőségéről!

Úgy hallottam, hogy a keto diétánál hajhullás következhet be.

Az emberek többségére a diéta pozitívan hat. Kezeli a test- és az arcbőr zsírosságát, s eltűnnek a bőrproblémák. Egyes esetekben azonban valóban találkozunk hajhullással. Ilyenkor azonnal helyettesítse az első fázist a másodikkal! A problémáknak el kellene múlniuk.

Elkezdtem a KetoMix diétát, és pár nap elteltével rosszul érzem magam.

Három-öt nap után fejfájás, idegesség, émelygés vagy fáradtság léphet fel. Ezek a tünetek azonban pusztán a ketózis kialakulásának következményei, és néhány órán vagy napon belül lecsengenek. Ez egy jelzés, hogy teste megkezdte a zsírégetést és ezzel a fogyást. Ha a panaszok továbbra is fennállnak, forduljon orvosához!

Nem lesznek emésztési problémáim?

Ha megeszi az ajánlott adag zöldséget, akkor nem lesz emésztőrendszeri problémája. A diéta kezdetét néha puffadás érzése kíséri. Néhány nap múlva azonban, amint teste hozzászokott a fehérje- és zöldségfogyasztáshoz, elmúlik.

Beteg vagyok, fogyhatok Önökkel?

Ha rövid távú betegsége van, például influenza gyötri, csak a teljes felépülés után kezdje el a diétát. Ha már elkezdte a diétát, és akkor lett influenzás, szakítsa meg azt, és akkor térjen vissza hozzá, amikor egészséges lesz. Hosszú távú betegség esetén tekintse át azon betegségek listáját, amelyek mellett tilos a diéta, vagy keresse fel kezelőorvosát!

80 éves vagyok, fogyhatok Önökkel?

A 65 évesnél idősebb ügyfeleknek a diéta megkezdése előtt tanácsos a kezelőorvosukkal való konzultáció. Ha az orvos úgy ítéli meg, hogy Ön egészséges, bátran belevághat a fogyókúrába.

Alkalmas az étrend gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek?

A KetoMix diéta nem alkalmas a terhes és szoptató nők, valamint gyermekek számára sem. Ha ilyen személyek szeretnének velünk fogyni, konzultáljanak orvosukkal!

A diéta és a testmozgás

Kell tornáznom a KetoMix diéta mellett?

A diéta folyamán a testmozgás nem szükséges. Ha azonban rendszeresen beilleszti életébe, felgyorsíthatja a testében végbemenő folyamatokat. Javasolt a megfelelő, az ún. aerob jellegű mozgást választása. Az ilyen tevékenységek közé tartozik a lendületes séta, a kerékpározás, a szobakerékpár vagy az elliptikus tréner. Ne értékelje túl lehetőségeit, de ugyanakkor ne korlátozza a mozgást!

Járhatok edzőterembe?

Az edzőterem és a súlyemelő sportok nem javasoltak - a csökkentett szénhidrátbevitel révén a test kevesebb energiával rendelkezhet. Pótolja azokat sétával, jógával vagy kerékpározással!

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft