Sós muffin minden alkalomra

A sós muffin ideális választás lehet a nap bármelyik étkezéséhez. A gyors elkészítésnek köszönhetően frissen sütheti reggelire, másnap tízóraira csomagolva, esetleg megvendégelheti vele a váratlanul betoppanó vendégeket.

Elég összekevernie a KetoMix sajtos omlettet vízzel, hozzáadni egy kis snidlinget, magvakat, és mehet is a sütőbe. 20 perc múlva kész az egészséges étel. A variációk tárháza persze végtelen.

Mire lesz szüksége:

Elkészítés

Készítse el a muffinokat a keverék és víz segítségével, majd adjon hozzá sok snidlinget. Töltse bele a keveréket a muffin formákba, amiket előtte kenjen ki kókuszolajjal. Szórja meg magvakkal vagy diófélékkel, majd tegye be a sütőbe 180°C-ra. 

Slane_muffiny_full_hd

Jó étvágyat kívánunk!

Monika Rychlovská Tělupilová
A KetoMix étkezési tanácsadója


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft