A fogyókúra fázisai

Korlátozza a szénhidrátokat, és teste a ketózisnak köszönhetően megkezdi a zsírégetést. Így gyorsan és hatékonyan fogyhat éhezés és testmozgás nélkül.

A ketogén diétának is megvannak a maga szabályai. A diéta során 3 fázison kell átesni - a különböző időtartamú fázisokban különböző mennyiségű ételt fogyaszthat. A fázisok egyformán fontosak. 

Mi az a ketózis?
A test természetes állapota, amely a szénhidrátbevitel csökkentése után következik be. A test saját zsírkészletét kezdi bontani, amely során a zsírszöveteket ketonokká konvertálja, s ezeket az anyagokat a szénhidrátok helyettesítése gyanánt új energiaforrásként használ fel. A fogyás már pár nap elteltével beindul a testmozgás szükségessége nélkül. 
 

1. fázis - redukciós fázis

Mikor kezdjen hozzá?

 • Amikor úgy érzi, hogy fogynia kellene egészségügyi okokból, vagy azért, mert nem érzi magát jól a testében.
 • BMI-kalkulátorunk segít önnek.

Milyen hosszan kell az 1. fázist tartani?

 • Az első fázisból csak akkor lépjen a következőbe, ha már a célul kitűzött fogyás felét elérte.
 • Ne lépje túl a 8 hetes időtartamot!

Mi vár Önre ebben a fázisban?

 • A leggyorsabb eredmények.
 • Napi 5 KetoMix étel fogyasztása.
 • Napi 2,5 liter cukrozatlan folyadék bevitele.
 • A ketonátha - a ketózis velejárója, szédülés, fejfájás, hányinger. Ne aggódjon, pár nap alatt enyhülni fognak a tünetek. 

Mit adjon az étrendjéhez az 1. fázisban?

ZöldségetFél kiló fehér és zöld színű zöldséget (borsó kivételével).
Tejet 2 dcl tejet (nem feltétel, csak ha kívánja).
Mogyorót/diót, magvakat 20 gramm bármilyen diófélét vagy magot.
Zéró alkohol Az első hét során nem fogyaszthat alkoholt, ezután viszont ihat egy pohár KetoMix bort.
Jókedvet Ne felejtse hozzáadni életéhez a jókedvet és a hitet abban, hogy minden simán fog menni. Ha úgy érzi, elvesztette motivációját, keresse fel táplálkozási tanácsadóinkat, vagy csatlakozzon Facebook csoportunkhoz, ahol támogatásra és tanácsadásra lel! Nincs egyedül, együtt küzdünk meg a kilókkal és a mindennapok problémáival! 
KetoMix DetoxHa fel szeretné gyorsítani a fogyás folyamatát, nyúljon bátran a KetoMix Detox tablettákhoz! Segítenek eltávolítani a testben felgyülemlő mérgező anyagokat, s így gyorsabban fog fogyni.
L-CarnitinePróbálja ki a Ketomix L-Carnitint is, amely gyorsabb zsírégetést biztosít a testmozgás során is. 
Konjac tésztafélék És ha gyötörné az éhség, itt vannak a KetoMix konjac tésztafélék!
Termékek vásárlása az 1. fázishoz

Mire kell figyelni az 1. fázisban?

 • A KetoMix diéta első hetében kerülje az alkoholfogyasztást! Nemcsak lassítja a fogyást, de megterheli a vesét és a májat is. Az első hét után naponta egy pohár KetoMix bort fogyaszthat el. 
 • Ne feszítse túl az erejét! Figyeljen oda a testére sportoláskor! Kerülje a súlyzós edzéseket! Helyettük válassza inkább az aerob jellegű mozgást, mint a gyors gyaloglás vagy a kerékpározás!
 • Ha a diéta első szakaszában éhség gyötri, nyugodtan elfogyaszthat plusz egy KetoMix ételt!
Tanácsra van szüksége? Tanácsadónk, Janka és csapata rendelkezésére áll.
 

2. fázis - redukciós fázis

Mikor kezdjen hozzá?

 • A második fázist akkor érdemes elkezdeni, ha a kitűzött, ideális testsúly felé vezető úton már félúton jár, vagy 8 hete tartja az 1. fázist (ugyanis ez az első fázis maximális időtartama). Ne lépjen át a második fázisba, ha az elsőt csak egy hétig tartotta!

Milyen hosszan kell a 2. fázist tartani?

 • Az első és második fázis együttes időtartama ne legyen több, mint 14 hét!
 • Ha nagy súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, és látványosabb eredményeket szeretne elérni, a 2. fázisból visszatérhet az 1. fázisba.

Mi vár Önre ebben a fázisban?

 • 3 KetoMix étel és 2 hagyományos, Ön által készített szénhidrátszegény étel fogyasztása.
 • Ne feledkezzen meg a kellő folyadékbevitelről!

Mit adjon az étrendjéhez a 2. fázisban?

Zöldséget Egy kilogramm megengedett zöldséget (borsón kívül) – ezek listáját megtalálja a KetoMix kézikönyvben.
Tejet  2 dl tejet (nem feltétel, csak ha megkívánja).
Dióféléket, magvakat 20 gramm bármilyen diófélét vagy magot.
KetoMix bort Egy pohár KetoMix bort (ha megkívánja).
Alacsony szénhidráttartalmú élelmiszereket Minőségi, alacsony szénhidráttartalmú élelmiszereket - fehér húst, halat, sajtot, tojást, sonkát, zsírszegény, cukormentes tejtermékeket. (A diéta 2. fázisához számos receptet talál KetoMix magazinunkban).
Jókedvet Ne felejtse hozzáadni életéhez a jókedvet és a hitet abban, hogy minden simán fog menni. Ha úgy érzi, elvesztette motivációját, keresse fel táplálkozási tanácsadóinkat, vagy csatlakozzon Facebook csoportunkhoz, ahol támogatásra és tanácsadásra lel! Nincs egyedül, együtt küzdünk meg a kilókkal és mindennapok problémáival! Mi segítünk könnyen átbillenni a válságpillanatokon! 
Termékek vásárlása a 2. fázishoz

Mire kell odafigyelni a 2. fázisban?

 • A 2. fázis kellemesebb, de nagyon nagy önuralmat igényel - figyelnünk és ellenőriznünk kell magunkat.
 • Ne becsülje alá ezt a fázist! Ha visszatér a diéta előtt követett táplálkozási szokásokhoz, a leadott kilók visszajönnek.
 • Figyeljen a mindennapi ételekben elfogyasztott szénhidrátokra! Ne feledkezzen meg a megfelelő folyadékbevitelről, valamint az étkezések közötti rendszeres, három órás szünetek betartásáról!
 • Ha a diéta 14 hete után még van mit leadnia, legalább egy hónapra térjen át a harmadik, azaz a stabilizációs fázisra, majd indítsa újra a diétát. Ebben az esetben a diéta második fázisával kell kezdenie a fogyókúrát.
 • Bátran beiktathatja életébe a rendszeres testmozgást is.
Tanácsra van szüksége? Tanácsadónk, Janka és csapata rendelkezésére áll.
 

3. fázis - stabilizációs fázis

Mikor kezdjen hozzá?

 • A harmadik, utolsó fázisba csak akkor lépjen át, ha már elérte megálmodott súlyát (vagy még többet is fogyott, mint ahogy azt eredetileg tervezte).
 • A KetoMix termékeket gyakorlatilag továbbra is fogyaszthatja. Lehet, hogy a ketogén diéta során ráébredt arra, hogy a felesleges szénhidrátok nélküli élet megfelel Önnek, ez esetben a KetoMix ételek kiváló kiegészítői lehetnek az átlagos, hagyományos táplálkozásnak is.

Milyen hosszan kell a 3. fázist tartani?

 • A KetoMix diéta 3. fázisa tulajdonképpen már nem is nevezhető diétának. A legfontosabb szabály, hogy ne térjen vissza a diéta megkezdése előtt kialakított szokásaihoz, az egészségtelen étkezéshez.
 • Ha azt kérdezi, meddig tart a 3. fázis, a válaszunk egyszerű: örökké.
 • Az egészséges életmód során nem az a lényeg, hogy megvonja magától azt, amit szeret. Csupán fogyasszon mindent mértékkel, és emlékezzen arra, amit a KetoMix diéta során megtanult!
 • Amennyiben vissza szeretne térni a fogyókúra első vagy második fázisaihoz, azt természetesen bármikor megteheti.

Mi vár Önre ebben a fázisban?

 • Karcsúbb test, nagyobb önbizalom és az elért eredmények szülte korlátlan öröm.
 • Kisebb méretű ruhák vásárlása.
 • Ne feledkezzen meg arról, amit a KetoMix diétával megtanult: rendszeresen, három óránként enni, betartani a szükséges folyadékbevitelt, és meggondolni, hogy mikor, mit eszik.

Mit adjon az étrendjéhez a 3. fázisban?

Egészséges étkezésÉtkezzen egészségesen és mértékkel.
Zöldség Ne feledkezzen meg a zöldségről, étrendjének megszokott összetevőjévé vált, hagyja hát benne továbbra is!
Zéró cukor Keressen olyan élelmiszereket, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot! Saját bőrén tapasztalhatta, hogy lehetséges a finomított cukor elhagyása!
Öröm Örvendjen saját új „énjének“ és újonnan szerzett önbizalmának!
Tornázzon, sportoljon Ha elkezdett velünk tornázni, ne hagyja abba. A mozgás kiváló segítség a fogyókúrában, s emellett formálja a testet, valamint segít megszabadulni a fájós hát vagy ízületek gyötrelmeitől is.
Élvezze az életet Élvezze az életet teljes erőbedobással. A tudatos étkezés és az önkontroll nem jelenti azt, hogy korlátozottan kell élnie. Pont ellenkezőleg! Talán ennek köszönhetően kóstolhat meg olyan ételeket, amelyeket még soha nem próbált. Fogyasszon tenger gyümölcseit, halakat, egzotikus gyümölcsöket vagy zöldségeket. Merjen olyan dolgokat csinálni, amikhez eddig múltbeli alakja miatt nem volt bátorsága!
Büszkélkedjen Küldje el nekünk történetét! Nagy örömmel mutatjuk meg a többieknek, milyen nagy változásokon ment keresztül, ráadásul meg is jutalmazzuk érte egy KetoMix termékekből álló ajándékcsomaggal, amit Ön állíthat össze! A fizikai jutalmon kívül egy felbecsülhetetlen érzésben is része lehet, mégpedig, hogy Önnek köszönhetően valaki más is belevágott élete megváltoztatásába! 
TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA A 3. FÁZISHOZ

Mire kell figyelni az 3. fázisban?

 • A diéta harmadik fázisa már valójában nem is diéta.
 • Egyedül és segítség nélkül kell elkezdenie táplálkozni. Talán meglepődik, de ez a rész az egyik legfontosabb, és sokak számára - paradox módon - a legnehezebb. Nagyon könnyű ugyanis visszatérni a rossz étkezési szokásokhoz!
 • Természetesen nem állítjuk, hogy soha többé nem szabad semmi „ínyére valót“ enni. Hiszen milyen is lenne az élet jó ételek nélkül?
 • Mostanra már mindent tud az egészséges táplálkozásról. Szem előtt kell tartania a hosszas küzdelem és a fogyókúra kiváltó okát, hogy ne térjen vissza az egészségtelen útra. Tisztában van a zöldségek és a folyadék fogyasztásának fontosságával. Megtanítottuk Önt egészségesen főzni és tudatos döntéseket hozni az ételekkel kapcsolatosan.
 • A KetoMix ételeket továbbra is használhatja, fogyasszon  fehérjeszeletet uzsonnára, vagy igyon egy turmixot reggel vagy délután. Így biztos lehet benne, hogy testének a legjobbat adja: minőségi, vegyi adalék- és cukormentes, proteindús táplálékot.
 • Hisszük, hogy ezzel a felkészültséggel már soha nem tér vissza eredeti súlyához.
Tanácsra van szüksége? Tanácsadónk, Janka és csapata rendelkezésére áll.
 

Tényleg működik? Igen! Olvassa el vásárlóink véleményét.

Mahulena
Proměny

Az útja az álomalak felé éppen itt kezdődik

Termékek

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft