A fogyókúra fázisai

Korlátozza a szénhidrátokat, és teste - a ketózisnak köszönhetően - megkezdi a zsírégetést. Így tehát gyorsan és hatékonyan fogyhat, éhezés és testmozgás nélkül. A keto diéta egyszerű elvének is természetesen megvannak a maga szabályai. Ezek közé tartozik a 3 fázis, amelyet a fogyás tartós eredménye érdekében be kell tartani. Minden egyes fázis egyformán fontos.

Mi az a ketózis?
A test természetes állapota, amely a szénhidrát-bevitel csökkentése után áll elő. A saját zsírokat ketonokká konvertálja, és a hiányzó szénhidrátokat helyettesítő energiaforrásként használja fel. Ezért fogy Ön gyorsan, testmozgás nélkül.
Kotva

1. fázis - redukciós

Mikor kezdjen hozzá?

 • Amikor úgy érzi, hogy fogynia kellene. Akár egészségügyi okokból, akár csak azért, mert nem érzi magát jól a testében.
 • BMI kalkulátorunk segít önnek.

Milyen hosszan kell az 1. fázist tartani?

 • Tartsa be a szabályt, hogy a diéta 1. fázisából akkor lép át, amikor a célul kitűzött fogyás felét elérte.
 • Ne lépje túl azonban a 8 hetes időtartamot!

Mi vár Önre ebben a fázisban?

 • A leggyorsabban fog fogyni.
 • Meg fog enni naponta 5 KetoMix ételt.
 • Meg kellene innia naponta legalább 2,5 liter cukrozatlan folyadékot.
 • Előfordulhat ketoinfluenza is, amely néha együtt jár a ketózisra való áttéréssel. Ne aggódjon, pár nap alatt minden helyrejön.

Mit adjon az étrendjéhez az 1. fázisban

ZöldségetFél kiló fehér és zöld színű zöldséget (borsó kivételével).
TejetKét deci tejet (nem feltétel, csak ha kívánja).
Mogyorót/diót, magvakat20 gramm bármilyen diófélét vagy magot.
Semmilyen alkoholt Az első hét után, amikor is teljesen kihagyta az alkoholt, ihat egy pohár KetoMix bor.
JókedvetNe felejtse hozzáadni életéhez a jókedvet és a hitet abban, hogy minden simán fog menni. Ha úgy érzi, hogy mégsem, telefonáljon, vagy írjon tanácsadó hölgyeinknek! Támogatást nyújtanak Önnek, és trükköket ajánlanak, hogy leküzdhesse a válságot.
KetoMix DetoxHa szeretné gyorsítani a fogyását, ne feledkezzen meg a KetoMix Detox tablettákról! Segítenek testéből eltávolítani a mérgező anyagokat, s így gyorsabban fog fogyni.
L-CarnitinePróbálja ki a Ketomix L-Carnitint is, amely gyorsabb zsírégetést biztosít olyan tevékenységek során is, mint például a séta vagy a takarítás.
Konjac tésztafélék És ha gyötörné az éhség, itt vannak a KetoMix konjac tésztafélék!
Termékek vásárlása az 1. fázishoz

Mire kell figyelni az 1. fázisban

 • Legalább a KetoMix diéta első hetében kerülje az alkoholfogyasztást. Nemcsak lassítja a fogyást, de megterheli a vesét és a májat is. Az első hét után naponta egy pohár KetoMix bor elfogyasztása
 • Ne feszítse túl az erejét! Ha sportolni fog, figyeljen a testére. Kerülje az erőnléti sportokat! Helyettük válassza inkább a gyors gyaloglást vagy a kerékpározást!
 • Ha a diéta elején éhséget érez, ne féljen, elfogyasztani egy plusz KetoMix ételt!
Tanácsra van szüksége? Tanácsadónk, Janka és csapata rendelkezésére áll..
 

2. fázis - redukciós

Mikor kezdjen hozzá?

 • Ha már nem tudja kezelni az 1. fázist, ha félúton lesz a célsúlya felé, vagy már 8 hete tartja az 1. fázist. Soha ne korábban azonban, mint a KetoMix diéta 1. hete után.

Milyen hosszan kell az 2. fázist tartani?

 • Az első és második fázis együttes időtartama ne lépje túl a 14 hetet!
 • Ha erőteljesebben akar fogyni, a 2. fázisból visszatérhet az 1. fázisba.

Mi vár Önre ebben a fázisban?

 • 3 KetoMix ételt és két standard, maga készítette, szénhidrát-szegény ételt fog elfogyasztani.
 • Ne feledkezzen meg a kellő folyadékbevitelről!

Mit adjon az étrendjéhez a 2. fázisban

Zöldséget Egy kilogramm megengedett zöldséget (borsón kívül) – ezek listáját megtalálja a KetoMix kézikönyvben.
Tejet Két deci tejet (nem feltétel, csak ha kívánja).
Dióféléket, magvakat 20 gramm bármilyen diófélét vagy magot.
KetoMix bort Egy pohár KetoMix bort (csak ha kívánja).
Alacsony szénhidráttartalmú élelmiszereket Minőségi, alacsony szénhidráttartalmú élelmiszereket - fehér húst, halat, sajtot, tojást, sonkát, zsírszegény, cukormentes tejtermékeket. (a diéta 2. fázisához számos receptet talál KetoMix magazinunkban).
Jókedvet Ne felejtse hozzáadni életéhez a jókedvet és a hitet abban, hogy minden simán fog menni. Ha úgy érzi, hogy mégsem, telefonáljon, vagy írjon tanácsadó hölgyeinknek! Támogatást nyújtanak Önnek, és trükköket ajánlanak, hogy leküzdhesse a válságot.
Termékek vásárlása a 2. fázishoz

Mire kell figyelni a 2. fázisban

 • A 2. fázis kellemesebb ugyan, annál inkább kell figyelnünk magunkra és ellenőriznünk magunkat.
 • Ne becsülje alá ezt a fázist! Ha visszatér a diéta előtt követett táplálkozási szokásokhoz, a leadott kilók visszajönnek.
 • Figyeljen a szokásos ételekben elfogyasztott szénhidrátokra! Ne feledkezzen meg a megfelelő folyadékbevitel és az étkezések közötti rendszeres, három órás szünetek betartásáról!
 • Ha a diéta 14 hete után még van mit leadnia, legalább egy hónapra térjen át a 3., stabilizációs fázisra, majd indíthatja újra a diétát. Egyből a második fázissal kezdhet.
 • Ha kívánja, beiktathatja életébe a testmozgást is.
Tanácsra van szüksége? Tanácsadónk, Janka és csapata rendelkezésére áll..
 

3. fázis - stabilizáló

Mikor kezdjen hozzá?

 • Amikor elérte megálmodott súlyát(vagy még jobban is lefogyott, mint ahogy eredetileg várta).
 • A 3. fázist megkezdeni és a KetoMix termékekkel gyakorlatilag felhagyni valójában soha nem kell. Lehet, hogy ráébredt arra, hogy a felesleges szénhidrátok nélküli élet megfelel Önnek. A KetoMix ételek kiváló kiegészítői a normál táplálkozásnak is.

Milyen hosszan kell az 3. fázist tartani?

 • A KetoMix diéta 3. fázisa tulajdonképpen már nem is nevezhető diétának. Arról van itt szó, hogy ne térjen vissza ahhoz az állapothoz, amikor testének ártva, egészségtelenül étkezett.
 • Ha azt kérdezi tehát, hogy meddig tart a 3. fázis, a válasz egyszerű - örökké.
 • Nem az a lényeg azonban, hogy megvonja magától azt, amit szeret. Csupán egyen mértékkel, és emlékezzen arra, amit a KetoMix diéta során megtanult!
 • S amennyiben vissza szeretne térni hozzá, azt természetesen bármikor megteheti.

Mi vár Önre ebben a fázisban?

 • Karcsúbb test, nagyobb önbizalom és örülhet magának.
 • Kisebb méretű ruhák vásárlása.
 • Ne feledkezzen meg arról, amit a KetoMix diétával megtanult – rendszeresen, három óránként enni, betartani a szükséges folyadékbevitelt, és meggondolni, hogy mikor, mit eszik.

Mit adjon az étrendjéhez a 3. fázisban

Egészséges étkezésÉtkezzen egészsgesen és mértékkel.
Zöldség Ne feledkezzen meg a zöldségről, étrendjének megszokott összetevőjévé vált, hagyja hát benne továbbra is!
Semmi cukor Keressen olyan élelmiszereket, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot! Kipróbálta már, hogy életéhez nincs szüksége rá.
Öröm Örvendjen saját új „énjének“ és újonnan szerzett önbizalmának!
Tornázzon, sportoljon Ha elkezdett velünk tornázni, ne hagyja abba. A mozgás nem csupán kiváló segítség, hogy szép teste legyen, segít megszabadulni a fájós háttól vagy ízületektől is.
Élvezze az életet Élvezze az életet teljes erőbedobással. Az önkontroll az étkezésben nem jelenti az élet végét. Pont ellenkezőleg! Talán ennek köszönhetően kóstolhat olyan ételeket, amelyeket még soha nem próbált. Tenger gyümölcseit, halakat, egzotikus gyümölcsöket vagy zöldségeket. És talán mer olyan dolgokat csinálni, amilyenekhez eddig – múltbeli alakja miatt – nem volt bátorsága.
Büszkélkedjen Küldje el nekünk történetét! Nagy örömmel mutatjuk meg a többieknek. És - jutalmán kívül - élvezheti azt az érzést is, hogy Önnek köszönhetően valaki más is belevágott élete megváltoztatásába.
TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA A 3. FÁZISHOZ

Mire kell figyelni az 3. fázisban

 • A diéta harmadik fázisa már valójában nem is diéta.
 • Egyedül és segítség nélkül kell elkezdenie táplálkozni. Noha nem tűnik úgy, ez a rész az egyik legfontosabb, és sokak számára - paradox módon - a legnehezebb. Nagyon könnyű ugyanis visszatérni a rossz étkezési szokásokhoz.
 • Természetesen nem azt mondjuk, hogy soha többé nem szabad semmi „fogára valót“ enni. Hiszen milyen is lenne az élet jó étel nélkül?
 • Másrészről, már mindent tudnia kell az egészséges táplálkozásról, és tisztában kell lennie azzal milyen okból is kezdte el a KetoMix diétát. Tudja, hogy a zöldségeket minden nap be lehet iktatni az étrendbe, és hogy mennyire fontos a kellő folyadékbevitel. Megtanítottuk Önt egészségesen főzni és gondolkodni az ételről.
 • A KetoMix ételekethasználhatja továbbra is, például egy szeletet  uzsonnára és egy turmixot Így biztos lehet benne, hogy testének a legjobbat adja – minőségi, vegyi adalék- és cukormentes protein ételt.
 • Hisszük, hogy ezzel a felkészültséggel már soha meg sem fogja közelíteni eredeti súlyát.
Tanácsra van szüksége? Tanácsadónk, Janka és csapata rendelkezésére áll.
 

Tényleg működik? Igen! Olvassa el vásárlóink véleményét.

Mahulena
Proměny

Az útja az álomalak felé éppen itt kezdődik

Termékek

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft