Rólunk


A KetoMix-rő

„Azt szeretnénk, hogy jobban érezza magát. Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!“

Mgr. Monika Tělupilová, a KetoMix táplálkozási tanácsadója

Miért döntöttünk a saját ételek gyártása mellett

A mai kor nem kedvez az egészséges életmódnak. Bár az internetnek köszönhetően rengeteg információ a rendelkezésünkre áll a megfelelő táplálkozásról, de a boltok viszont tele vannak csodát ígérő fogyókúrás termékekkel. Divatosak a „slim“ és a „fitness“ jelzők, melyek kiválóan eladhatóak. A legtöbb viszont valójában egészségtelen, cukros élelmiszer. Valóban egészséges ételeket találni manapság nagyon nehéz.

A vásárlók történetei lelkesítettek

Lelkesítettek minket azoknak az embereknek a hihetetlen történetei, akik a ketodiétának köszönhetően azoktól a kilóktól is megszabadultak, amiktől eddig sehogy sem sikerült. És erre elég volt nekik egy-két hónap. Ami pedig méginkább megfogott, hogy valójában egy teljesen természetes táplálkozási módról van szó, amit elődeink egyáltalán nem tekintettek diétának. A gyárakban előállított cukor ugyanis nem létezett, a szénhidrátok az élelmiszerekben a gyümölcsölből vagy a mézből származtak.

Belevágtunk hát olyan ételek és termékek gyártásába, amik garantálják a fogyást, de tartalmaznak minden olyan anyagot, amire a szervezetnek szüksége van. Ez azért fontos, mert ha az ember szakszerű segítség nélkül vág bele a ketodiétába, ez problémát okozhat. Alapelvünk, melyhez az ételek készítésénél szigorúan igazodunk, hogy az Európában fellelhető legjobb minőségű alapaynagokkal dolgozunk. Az olcsó kínai protein számunkra is tabu. A gyártás során nem használunk káros kémiai anyagokat, és igyekszünk a nátrium-glutamátot és a glutnént is kihagyni.

Történetek mutatása

Mgr. Monika Tělupilová

A KetoMix diéta védnöke

Profil mutatása

Miért fogy le a KetoMix segítségével?

A KetoMix alapelve a magasabb fehérje- és alacsonyabb szénhidrát bevitel. Tudományosan igazolt fogyókúrás módszerről van szó, ami kortól és nemtől függetlenül működik. Ha szervezetétől célirányosan megvonja a szénhidrátot, akkor a szervezetben lejátszódó kémiai folyamatoknak köszönhetően ezeket ketonok helyettesítik. (A diéta erről kapta a nevét.) A ketonokat a szervezet a saját zsírtartalékaiból állítja elő és helyettesíti velük a szénhidrátokat.

Ezért nem történhet meg, hogy ez a fogyókúra valakinél „nem működik“. Sőt, a KetoMix diétával a fogyás nagyon gyors. A szervezet elkezdi a zsírtartalékokat felhasználni már a kezdéstől számított harmadik napon, és ekkor elkezdődik a súlycsökkenés is. Ezért nem szükséges tornázni, kalóriákat számolni vagy éhezni. Ez az oka a diéta óriási sikerének. Ezért segíthet akár Önnek is.

A médiából is ismerhet minket

Hol rendeljünk KetoMix ételeket

Webshopban

A megrendeléseket minden nap feldolgozzuk, így nem kell sokat várnia a csomagra, melyet a futár házhoz visz.

KÍNÁLATUNK

 

Megháláljuk a történetét

Szerezzen akár 65 000 Ft-ot KetoMix termékek vásárlására.

Küldje el a történetét és fényképeit a változásról, mi pedig megjutalmazzuk.

Talán maga is észrevette, mennyire szükség lehet egy fogyókúra során a környezet támogatására. Mennyire tudnak motiválni azok történetei, akiknek már sikerült lefogyni. Nagyon fontos tudni, hogy a KetoMix diéta működik, méghozzá minden életkorban. Segítsen nekünk és mutassa meg a változást. Lehet, hogy éppen Ön lesz az, aki hozzájárul valaki döntéséhez, hogy megváltoztassa az életét… Írjon nekünk, mi pedig megjutalmazzuk ezért KetoMix termékekkel 65 000 Ft értékben

HOGY SZEREZZEK JUTALMAT?

1. Legalább 4 hétig alkalmazta a KetoMix diétát.

A legtöbb embernél már egy hét után látszik az eredmény a KetoMix fogyókúra során. Mi viszont azokat keressük, akik kitartóak és legalább 4 hétig tartották ezt a diétát. Ez az időszak garantálja, hogy megtanulta, hogy kell megfelelően étkezni és van elég akaratereje. Önnél már biztosak lehetünk benne, hogy nem tér vissza a régi kerékvágásba. 4 hét után látszik az eredmény a legjobban a fényképeken is.

2. Van jó minőségű „előtte-utána” fényképe

A változásról a fényképeket a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon is közzétesszük – ezért fontos a jó minőség. Kérjen meg valakit a barátai közül vagy a családból, hogy készítsen egy jó fényképet egy szép helyen (a fogyókúra előtt és után is). A legideálisabbak a fényképek elölről és oldalról. Ha elég merész, akkor nagyra értékeljük, ha fürdőruhás képet készít. Azokat a képeket is szeretjük, amik a diéta előtti ruházatban készülnek – azokon látszik csak igazán a változás. Ne feledje, hogy a képeken, amiket küld nekünk, tetszenie kell magának.

3. Szeretné velünk megosztani a történetétm

Minden ember más, egyedi sorssal, saját életúttal a háta mögött, ahogy felszedte a plusz kilókat, és amiért hozzánk szeretne fordulni. És minden ember máshogy éli meg a KetoMix diétát is. Küldje el nekünk a történetét és tapasztalatait a fogyókúránkkal kapcsolatban (legalább 300 szóban). Soha nem tudhatja, hogy az Ön története éppen kinek változtatja meg az életét. Ha attól fél, hogy nem igazán tud jól fogalmazni, akkor is keressen minket nyugodtan. Segítünk az írásban is.

4. Jóváhagyja a publikálást

Az alapvető hozzájárulásával a története megjelenik a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon. Ha kiterjeszti erre hozzájárulását, akkor a történetét felhasználhatjuk online hirdetésekben a közösségi oldalakon, vagy akár cikket írunk Önről valamelyik magazinba. Mi nagyon büszkék vagyunk Önre, és úgy gondoljuk, hogy saját magára is nagyon büszkének kell lennie. Ne féljen ezt megosztani másokkal!

5. Küldje el nekünk a fényképeit, a történetét, alapvető vagy kiterjesztett hozzájárulását a valtozasok@ketomix.hu e-mail címre.

Alapvető hozzájárulás: Hozzájárulok a fényképeim és történetem tárolásához, illetve azok felhasználásához a KetoMix márka számára a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon három éves időtartamra vonatkozóan

Kiterjesztett hozzájárulás: Hozzájárulok a fényképeim és történetem tárolásához tárolásához, azok felhasználásához a KetoMix márka számára a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon, online hirdetésekben a Facebook és Instagram közösségi oldalakon három éves időtartamra vonatkozóan. 

Mit várjon tőlünk a fényképek, a történet és a hozzájárulás elküldése után?

  • Ha 4 hétig fogyókúrázott, jó minőségű képeket küldött a változásról, a története legalább 300 szavas és elküldte a hozzájárulást is www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon való publikáláshoz, akkor 26 000 Ft értékben kap tőlünk KetoMix termékeket..
  • Ha ráadásul kiterjesztett hozzájárulást küld az online reklámokban, közösségi oldalakon vagy akár nyomtatott magazinokban való felhasználáshoz, akkor 39 000 Ft értékben kap termékeket tőlünk.
  • Több mint 20 kilót fogyott velünk, jó minőségű fotója van a diéta előttről, az utána fotón igazán jól látszik a különbség és nem félne a KetoMix arca lenni? Jelentkezzen, megszervezzük a fodrászt, a sminkest és a professzionális fotózást természetesen ingyen. Ezentúl még megjutalmazzuk KetoMix termékekkel is 65 000 Ft értékben. Az Ön története nem csak online inspiráció lesz, hanem megjelenik a nyomtatott sajtóban és más reklámfelületeken is.
  • Az egyes jutalmak nem összevonhatók. A történet jellegétől és hozzájárulástól függően kaphat termékeket 26 000 Ft, 39 000 Ft vagy 65 000 Ft értékben.
  • A beküldött történetért nem jár automatikusan jutalom. A jutalmat és annak összegét a forgalmazó (Opravdové hubnutí s.r.o.) határozza meg, joga van a beküldött történet elutasítására

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft