Rólunk


Beszéljünk a KetoMixről!

„Azt szeretnénk, hogy jobban érezze magát. Szabaduljon meg felesleges kilóitól!“

Ezért döntöttünk a saját ételek gyártása mellett

Napjainkban a kor nem kedvez az egészséges életmódnak. Az internetnek köszönhetően információk tömkelege áll rendelkezésünkre a megfelelő táplálkozásról, a boltok viszont csordultig vannak csodát ígérő fogyókúrás termékekkel. Divatossá váltak újonnan a „slim” és a „fitnesz” jelzők a csomagolásokon, hiszen ezek kiválóan eladhatók. Ezen termékek közül azonban a legtöbb egészségtelen, túlcukrozott élelmiszer. Megtalálni a valóban egészséges opciókat ezzel szemben nagyon nehéz.

Vásárlóink történetei inspiráltak

Amikor olyan emberek történetét olvassuk, akik a rengeteg eredménytelen fogyókúra után a ketogén diétával szabadultak meg felesleges kilóiktól mindössze pár hónap alatt, mindig egy kicsit motiváltabbnak érezzük magunkat. Az pedig szintén lelkesítő, hogy egy teljesen természetes táplálkozásról van szó, hiszen elődjeink ezt az étkezést nem tekintették diétának. A mesterségesen előállított cukor régebben nem létezett, a szénhidrátokat a gyümölcsökből vagy a mézből vitték be szervezetükbe az emberek.

Olyan ételek és termékek gyártásába fogtunk tehát, amik garantálják a fogyást, emellett tartalmaznak minden olyan tápanyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Ezért fontos, hogy az ember szakszerű segítséggel vágjon bele a ketogén diétába, hiszen az később problémát okozhat. Alapelvünk, hogy az Európában fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, s ehhez ételeink készítésekor is szigorúan ragaszkodunk. Az olcsó kínai protein nálunk is tabu! A gyártás során nem használunk káros kémiai anyagokat, továbbá igyekszünk a nátrium-glutamátot és a glutént is kihagyni termékeinkből.

Történetek mutatása

Hogy működik a KetoMix?

A KetoMix alapelve a magasabb fehérje- és alacsonyabb szénhidrátbevitel. Egy tudományosan bizonyított fogyókúrás receptről van szó, ami kortól és nemtől függetlenül működik. Ha szervezetétől megvonja a szénhidrátot, akkor az abban lejátszódó kémiai folyamatoknak köszönhetően ezeket a szénhidrátokat ketonok helyettesítik (a diéta is innen kapta a nevét), ezeket a ketonokat pedig a szervezet a saját zsírraktáraiból állítja elő.

A ketogén diétával nem fordulhat elő, hogy nem működik, sőt, a fogyás rendkívül gyors. A szervezet már a kezdéstől számított harmadik napon elkezdi felhasználni zsírtartalékait, ennek következményeképp pedig beindul a súlycsökkenés is. Ebből kifolyólag nem szükséges tornázni, kalóriákat számolni sem. Ez a folyamat az oka a diéta széles körű sikerének, ezért segíthet Önnek is.

A médiából is ismerhet minket

Vásároljon KetoMix termékeket

A webáruházunkban

A lehetőségekhez mérten próbálunk minden vásárlói igényt kielégíteni, a megrendelések feldolgozása után a csomag egyből szállítódik. A délelőtt 10:00 óráig leadott megrendelések átlagos kézbesítési ideje 4 munkanap.

KÍNÁLATUNK

 

Megháláljuk a történetét

Szerezzen 65 000 Ft-ot KetoMix termékek vásárlására!

Ossza meg velünk történetét, küldje el fényképeit a változásról, mi pedig megjutalmazzuk érte.

A környezetünktől kapott támogatás és motiváció szerepe megkérdőjelezhetetlen a fogyókúra során. A fogyókúrás sikertörténetek motiválóan hathatnak a mi küzdelmünkre is. A KetoMix diéta működik, méghozzá nemtől és életkortól függetlenül! Ossza meg velünk történetét, mutassa meg milyen változásokon ment keresztül a KetoMix diétának köszönhetően! Lehet, hogy épp Ön lesz az, aki hozzájárul mások életének megváltoztatásához. Küldje el történetét, mi pedig 68 ezer forintos jutalomban részesítjük, amit kedvenc KetoMix termékeire költhet! 

 

 

HOGYAN SZEREZHET JUTALMAT?

1. Alkalmazza a KetoMix diétát legalább 4 hétig!

Ügyfeleink általában már egy hét elteltével pozitív eredményekkel büszkélkedhetnek. Mi viszont a kitartó ketomixezőket keressük, akik legalább 4 hétig tartották a diétát. Egy hónap kemény diéta során a diétázó megtanulja, hogyan kell megfelelően étkezni, s mennyi akaraterő szükséges a siker eléréséhez. Ezen időszak után a diétázó látható eredményekkel büszkélkedhet, és garantáltan nem szeretne visszatérni régi önmagához! 

 

 

2. Jó minőségű „előtte-utána” fényképeket készített

Fotóit a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon tesszük közzé – ezért fontos, hogy csakis jó minőségű fotókat küldjön. Kérjen meg valakit a barátai vagy családtagjai közül, hogy készítsenek egy-két megnyerő fotót önről egy remek háttérrel (a fogyókúra előtt és után is). Legideálisabbnak a profil és az oldalról készült fotók bizonyulnak. Ha elég merész, akár fürdőruhás képeket is készíthet. Azokat a képeket is nagyra értékeljük, melyeken a diéta előtti, nagyobb méretű ruházatában pózol – azokon látszik igazán a változás! Ne feledje, szeresse önmagát, mosolyogjon és élje meg a változásokat - higgye el, ez a fotókon is meglátszik majd!

3. Szeretné velünk megosztani a történetét?

Minden ember más, egyedi sorssal, saját életúttal rendelkezünk. Hogyan kerültek önre azok a plusz kilók, és miért fordult épp a KetoMixhez? Hogyan élte meg a diétát, milyen nehézségei voltak, mit tapasztalt, min ment keresztül? Fogalmazza meg történetét és tapasztalatait, melyek a KetoMix fogyókúrája során felmerültek (legalább 300 szóban)! Ki tudja, talán épp az ön története lesz az, ami megváltoztatja a többi ketomixező nézőpontját, valamint kitartásra ösztönzi őket. Ha úgy érzi, hogy nem rendelkezik jó szövegalkotási képességgel, vegye fel velünk a kapcsolatot, s mi majd segítünk a fogalmazásban. 

 

 

4. Jóváhagyja a publikálást?

Hozzájárulásával története megjelenik a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon. Kiterjesztett hozzájárulással történetét online hirdetésekben közösségi oldalakon, valamint cikkek írásánál is felhasználhatjuk, amit nyomtatott vagy online magazinokban teszünk közzé. Szeretnénk, ha tudná, hogy nagyon büszkék vagyunk Önre, de legfőképp önnek kell büszkének lennie magára! Ne féljen ezt megosztani másokkal!

5. Küldje el nekünk fényképeit, történetét, alapvető vagy kiterjesztett hozzájárulását a valtozasok@ketomix.hu e-mail címre.

Alapvető hozzájárulás: Hozzájárulok a fényképeim és történetem tárolásához, illetve felhasználásához a KetoMix márka számára a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon három éves időtartamra vonatkozóan

Kiterjesztett hozzájárulás: Hozzájárulok a fényképeim és történetem tárolásához tárolásához, azok felhasználásához a KetoMix márka számára a www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon, online hirdetésekben a Facebook és Instagram közösségi oldalakon három éves időtartamra vonatkozóan. 

Mi történik a fényképek, a történet és a hozzájárulás elküldése után?

  • Ha 4 hétig fogyókúrázott, jó minőségű képeket küldött a változásról, ill. története legalább 300 szavas, s elküldte a hozzájárulást is www.ketomix.hu, www.ketomix.cz és www.ketomix.sk weboldalakon való publikáláshoz, akkor 26 000 Ft értékű jutalmat kap tőlünk, amit KetoMix termékek vásárlására fordíthat.
  • Ha kiterjesztett hozzájárulást küld, ami az online reklámokban, közösségi oldalakon vagy akár nyomtatott magazinokban történő publikációra vonatkozik, akkor 39 000 Ft értékű jutalmat kap tőlünk, amit KetoMix termékek vásárlására fordíthat.
  • Abban az esetben, ha több mint 20 kilót fogyott velünk, jó minőségű fényképe van a diéta előtti és utáni időszakról, valamint igazán jól látszik a különbség, s nem fél a KetoMix arca lenni, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Jelentkezzen, s mi egy mesterfodrászt, egy sminkes és egy professzionális fotós segítségével elkészítjük élete legelképesztőbb portfólióját, természetesen ingyen. Ezentúl KetoMix termékekkel jutalmazzuk meg 65 000 Ft értékben. Az Ön története nem csak egyszerű inspiráció lesz, hanem megjelenik a nyomtatott sajtóban és más reklámfelületeken is.
  • Az egyes jutalmak nem összevonhatók. A történet jellegétől és hozzájárulástól függően kaphat termékeket 26 000 Ft, 39 000 Ft vagy 65 000 Ft értékben.
  • A beküldött történetért nem jár automatikusan jutalom. A jutalmat és annak összegét a forgalmazó (Opravdové hubnutí s.r.o.) határozza meg, joga van a beküldött történet elutasítására! 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft