Pain au chocolate avagy péksütemény csokoládédarabokkal


Ha szeretne valami édes harapnivalót fogyasztani, de mégsem szeretné felborítani a diétáját, ez a recept pont Önnek szól. Ezt apró finomságot csokoládédarabokkal már a KetoMix diéta 1. fázisától fogyaszthatja.

Pain au Chocolate_Pecivo_s_cokoladou (3)

Mire lesz szüksége – 1 adag:

Elkészítési útmutató:

Először készítse el a tésztát. Tegyen félre 1 kanállal a tojásfehérjéből, a többiből pedig készítsen kemény habot. Egy edényben keverje össze a zsemlekeveréket, a sütőport, a vaníliaízű ízesítőt és a mandulatejet.

A tésztát ossza el két részre. Mind a kettőt nyújtsa ki, majd a szélére tegyen 1-1 cukormentes csokoládét. Csavarja fel a tésztát a csokoládéval a közepén, készítsen belőle kalácsot. Tegye egy sütőpapírral bélelt tepsire. Mindkét darabot kenje meg a félretett tojásfehérjével. Tegye a sütőbe 180 °C-ra, süsse körülbelül 20 percig.


eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft