Zöldséges proteinleves curryvel

1 adaghoz a következőkre lesz szüksége. A recept az 1. fázistól alkalmazható.

Gomba KetoMix tésztabundában

Mire lesz szüksége: 

Elkészítés

A zöldséget tisztítsa meg és vágja fel (zellerszár, újhagyma, cukkini, gomba és friss zöldfűszerek). A zöldséget párolja meg egy serpenyőben olajon, a sót és a curryt hozzáadva. A zöldségek alá önthet többször egy kis vizet is. Egy tálba tegyen egy mérőpohárnyi KetoMix zöldség ízű levest és öntse ezt le forró vízzel. Adja hozzá a párolt zöldséget és frissen tálalja.


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny a za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. Byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft