Átvevőhelyek

Hol lehet átvenni a csomagot?

A Csomagküldő átvevőhelyein

Ha szeretne a KetoMix webshopjában rendelni, de nem szeretne a futárra várni, akkor használja ki ezt a lehetőséget. Megrendelheti a csomagot a Csomagküldő bármelyik átvevőhelyére, majd ha ideje úgy engedi, menjen el az Önre váró csomagért.


Az átvevőhelyek listája

Hogy rendeljek a Csomagküldő átvevőhelyére?

Egyszerűen rendeljen a webshopban, majd a szállítási adatoknál válassza ki a Csomagküldő opciót. Azt az átvevőhelyet válassza, amely a legközelebb van otthonához, vagy útbaesik a munkából hazafelé. A megrendelését elküldjük, majd ha az már ott lesz a választott Csomagküldő átvevőhelyen, akkor Ön sms-ben vagy e-mailben értesítést kap - a csomag egy hétig vehető át

Hol vásárolhat tőlünk megrendelés nélkül?

Forgalmazók

A KetoMix termékeit a forgalmazóknál is megvásárolhatja. Így klasszikus üzletekben is bevásárolhat..

Hogy kezdjem?

Feljebb megtalálja a forgalmazó boltok listáját. Válassza ki azt, amely a legközelebb esik Önhöz, ahol a legegyszerűbben tud vásárolni. A boltok készletei különbözőek, azért azt ajánljuk, a vásárlás előtt hívja fel a kiválasztott üzletet telefonon, hogy megtudja, van-e a polcon az Önt érdeklő termékből.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés