Kézbesítés 3 napon belül

Életmódváltás mellett dönteni nem könnyű feladat, és ha az ember mégis dönt, nem akar sokat várni az eredményre. Minden nappal nagyobb az esélye ugyanis, hogy elszáll a bátorság. De mi ezt jól tudjuk. Ezért azt szeretnénk, hogy a KetoMix csomagját mihamarabb megkapja. A megrendelés napján becsomagoljuk és átadjuk a szállító cégnek. Az általában másnap már kézbesíti is a csomagot. A megrendelést követő 3. napon már bele is vághat a diétába.

A szállítás két módja közül választhat. Az egyik a Csomagküldő szolgáltatás, akik a csomagot az Ön által kiválasztott átvevőhelyre szállítják, ahonnan Ön személyesen átveheti. A másik lehetőség pedig a Csomagküldő - Házhozszállítás, így a futár egyenesen az Ön otthonába szállítja a csomagot.

Szorítunk, hogy a megálmodott alakhoz vezető útja minél rövidebb legyen.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft