Ketózis

A ketodiéta (vagy protein diéta, fehérjediéta, szénhidrát mentes diéta) a nagyobb mennyiségű fehérjebevitelre és minimális szénhidrát bevitelre épül. Ennek köszönhetően a szervezet a ketózis állapotába jut és elkezdni a felhalmozott zsírpárnákban raktározott energiát felhasználni. Ezért nincs szükség a fogyókúra során edzésre - a teste fogyózik ön helyett. És mindezt gyorsan, éhezés és nagy erőfeszítés nélkül.

Csapatunk proteinekre szakosodott specialisták és táplálkozási tanácsadók segítségével fejlesztette ki a proteindús KetoMix termékeket. Nagy hangsúlyt fektettünk az előállításra, hogy megfelelő legyen a termékek összetétele és az ízük is finom legyen. A fogyással még nincs vége a folyamatnak – ha befejezte a fogyókúrát, ajánlott étrendet kap ajándékba, melyben benne van minden jó tanács és tipp, hogyan kerülheti el a jojó effektust.

Ha segítségre vagy motivációra van szüksége, ne habozzon, keressen minket chaten vagy telefonon keresztül. Nagyon szívesen segítünk!


Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft