Férfiak történetei

Ki mondta, hogy csak a nőket érdekli a testsúlyuk? Az egészséges táplálkozás szabályai mindenkire érvényesek, még a férfiakra is. A cseh statisztikák alapján a cseh férfiak fele túlsúlyos, minden ötödik férfi elhízott. A férfiaknak a fogyásban azonban hatalmas előnyük van a nőkkel szemben, hiszen testük 20-40%-kal több izomtömeggel rendelkezik. A férfiak szervezetében megtalálható tesztoszteron jótékony hatással van az anyagcserére és a zsírégetésre is. A nem kívánt kilók leadására a legegyszerűbb és a leghatékonyabb módszer a keto diéta. A férfiak gyorsabban reagálnak az energiahiányra, s mivel nem érzik magukat éhesnek, gyorsabban érik el a kívánt eredményt. A diétát ők is probléma nélkül végig tudják csinálni.

 

Kövessen minket és küldjön képet az elkészített ételekről, legfőképpen pedig az eredményeiről. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft