Nem tud megszabadulni a terhességből származó kilóktól? Figyeljen Nikolra

 

Nikolának hívnak és 25 éves vagyok. Sajnos, egész életemben többé-kevésbé mindig voltak extra kilóim.

Nikola_příběhy
 

A nagy változás a babával következett be. A terhesség alatt 18 kilót szedtem fel. És mivel nem sok "jött le rólam" a szülészeten, a szoptatás során leadandó kilókban reménykedtem. Csakhogy ez ilyen egyszerűen nem működött.  

A lányom második születésnapján azt mondtam: ELÉG. Több energiát és életkedvet szeretnék, főleg őmiatta. 

Különböző diétákkal próbálkoztam, de soha nem volt elég akaraterőm a kitartáshoz. A KetoMixhez sem fűztem nagy reményeket. De úgy gondoltam, megpróbálom. Mindent betartottam a KetoMix kézikönyv szabályai szerint. És lásson csodát a világ, tényleg fogyni kezdtem. 

A KetoMixnek köszönhetően 11 hét alatt szinte leadtam mindazt, amit terhességem alatt felszedtem. Az eredményeim annyira feldobtak, hogy továbbra is kedvem lett folytatni. És idővel elérni a megálmodott súlyomat. 

De mielőtt megrendeltem volna a KetoMixet, csatlakoztam ehhez a FaceBook csoporthoz KetoMix poradna CZ & SK. Ott megfigyeltem mások előrehaladását, és láttam, hogy ez nem csupán félrevezető reklám, mint más diéták. Valóságos emberek voltak ott, történeteik és minden működött. Így elkezdtem hinni benne, hogy a KetoMix nekem is segíteni fog. 

A változásokat rögtön az elején kellett látnom, nem csak hosszú erőfeszítések után. És a KetoMixszel tényleg már az első hét után jöttek. Ezért úgy döntöttem, hogy megrendelem a diétát 4 hétre. Azt kell mondanom, hogy semmilyen étellel, ízzel vagy formával nem volt problémám. 

A négy hét elszaladt és utána elhatároztam, hogy a továbbiakban a KetoMix ételekből az ízesített turmix italokat hagyom meg. Ezek a leggyorsabbak és tényleg ízlenek. Amikor étvágyam támadt valami édességre, ott voltak nekem otthon előkészítve a csokoládés és epres szeletek. Egy étkezést helyettesíthet velük, egyszerűen ideális snack a kávéhoz :-). Vagy a cikória-földimogyoró kréma KetoMix keksz vagy a KetoMix csokoládé kocka. Már nem érzem magam éhesnek, marad energiám, és végre elkezdtem tornázni!

Átalakulásom a környezetemet is meglepte. Különösen a barátnőket. Többet akartak megtudni, figyelték az eredményeimet, és saját maguk látták meg, hogy a KetoMix működik. Mindent elmagyaráztam nekik, és néhányuk el is kezdett fogyni. 

Ön is küszködik a súlyával? Azonnal lásson neki. AZONNAL, és ne majd csak hétfőn ;-).

 

Üdvözli Önöket, Nikol 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft