Levél a KetoMixről

Szép napot mindenkinek, levelem minden fogyókúrázónak, de leginkább a KetoMix csapatának szól.
Erika

Szeretném megosztani az örömöm, ami a fogyókúrám során és utána ért. Csatolok fényképeket is, ahol a különbség tisztán látható.

Az én alkatomhoz és 158 cm-es magasságomhoz a 78 kiló igazán sok. Elkezdtem gondolkodni, mit is kezdhetnék ezzel. Lehet, hogy éppen a sors akarta így, de munkában a Frekvence 1 rádióadót hallgattam, ahol a műsorvezető éppen arról beszélt, hogy a KetoMix diéta segítségével sikerül fogynia, pedig az égvilágon semmire sincs ideje. Rögtön „rágoogliztam” és elkezdtem ezt a módszert tanulmányozni, mert magam is elég elfoglalt vagyok. Két nap hezitálás után már úton is volt hozzám a 4 hétre való csomag és én bele is vághattam. Nyárig legalább 10 kg-t fogyni - ez volt a célom!

A KetoMix ételeket az instrukciók szerint szétosztottam minden három órára: 8, 11, 14, 17 és 20 órára. Szerencsére a család is mellettem állt és szorított nekem. Pár barátnőm szkeptikus volt, de a legtöbben szurkoltak. Csak párszor nem értették az emberek, hogy miért veszem elő mindig a saját ételem. Leginkább a golfbajnokságokon csodálkoztak, ahová a férjemmel járunk. Az étellel teli svédasztal helyett elővettem a KetoMix omlettemet, amit előre elkészítettem brokkolival és snidlinggel. De meg is volt az eredménye! Két hét alatt 4 kilóval lettem könnyebb, de leginkább a testrészeim kerülete csökkent: a combom 3 cm-rel, a csípőm 2 cm-rel, a hasam 5 a derekam pedig 6 cm-rel lett vékonyabb. Nagyon boldog voltam! A diétát 2 hónapig tartottam és elértem a célom, lefogytam 10 kg-t!

A diéta befejezése után a munkahelyemen fokozatosan elfogyasztottam, ami a KetoMix csomagomból maradt. Leginkább a koktélokat szeretem, mert azokat a pénztárgép mögött is nyugodtan el tudom fogyasztani.

A fogyókúra alatt megszokott étkezési időket máig tartom, és nem is kell nagyon figyelnem rá, hiszen a gyomrom jelez – néha kimondottan hangosan is. Megtanultam elegendő folyadékot fogyasztani, ami eddig problémát jelentette a számomra. Ma naponta megiszok 2 - 2,5 l vizet és már a zöldség sem maradhat ki a napi rutinomból.

A protein szeletekből nem engedek, mindig van 1-2 a táskámban. Amikor utazom vagy áruért megyek, sokszor ez az én megmentőm!

A család nagyon örül, a szkeptikus barátnők továbbra is szkeptikusak, akik pedig szorítottak, azok most gratulálnak nekem. Most éppen 65-66 kiló vagyok, és tegnap megjött az új ételcsomagom. Az új célom elérni az 58-60 kg-t.

Benne vagyok a Ketomix tanácsadó Facebook csoportban, és ha olvasom a kérdéseket és a kommenteket, egyetlen dolog jut az eszembe, egy univerzális tanács – olvasd el a kézikönyvet és tartsd be a diéta szabályait!

A KetoMix ételek kínálata mára igazán széles: kásák, köretek, pékáru, levesek, palacsinták stb. Ilyen ételkínálattal a fogyókúra is öröm!

Kívánok nektek minden jót, a KetoMixnek pedig rengeteg elégedett vásárlót, akiket hozzásegíthetnek a megálmodott testalkathoz. Nagyon jó munkát végeztek.

Üdvözöl benneteket vásárlótok, Erika

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft