Lenka sokkal jobban érzi magát, mint eddig bármikor

Lenkának hívnak, 27 éves vagyok. Az első fotó, amit látnak, 2015 őszén készült rólam, amikor a 176 cm-es magasságomhoz 97 kilogramm voltam.

Lenka

Egy évvel ezután sikerült pár kilót leadnom, de nagyon stresszes életszakaszhoz érkeztem. Éppen igyekeztem befejezni a főiskolát, mikor haláleset történt a családunkban. Általában kettő-négy órát aludtam, a kimerültséget pedig azzal kompenzáltam, amit a nagyon fáradt testem megkövetelt - kalóriadús ételekkel, édességgel és kávéval. Így visszanézve egyáltalán nem csodálom, hogy 2017 elején újra majdnem száz kiló voltam. Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább.

Elkezdtem tornázni és változtattam az étrendemen. Valamennyit lefogytam, de a súlycsökkenés megállt. És sajnos az egészségi állapotom is egyre rosszabb lett. Folyamatosan emésztési problémáim voltak, a fejfájások migrénné fajultak, mindenem fájt és nagyon fáradtnak éreztem magam. Az orvos szerint viszont rendben volt a vérnyomásom, a koleszterinem és a vércukorszintem is. Tehát valójában egészséges voltam, így minden problémámat a rossz táplálkozási szokások számlájára írtam. Sejtettem, hogy túl sok cukrot viszek be a szervezetembe, így elkezdtem keresgélni és rábukkantam a KetoMix. Egyik napról a másikra eldöntöttem, hogy belevágok és megtisztítom a szervezetemet a káros anyagoktól. Az a tervem, hogy ha majd a harmadik fázisban leszek és fokozatosan több dolgot fogok enni, akkor megfigyelem, mi az, ami nem tesz jót nekem, és azt örökre kiiktatom az étrendemből

Az első szakasz négy hetében soha nem fájt a fejem, nem is beszélve a migrénről. Nem voltam fáradt, nem fájt a hasam vagy a hátam. Sőt, még az aknéktól is megszabadultam – a bőröm már nem zsírosodott. Sokkal kevésbé kívántam az édességeket. Sajnos közben influenzás lettem,  így nem tudtam 100%-osan tartani magam a tervemhez. Figyeltem azonban a szénhidrátokra, hogy a szervezetem ketózisban maradjon, valamint megpróbáltam naponta legalább négy KetoMix ételt fogyasztani. Még így is annyit fogytam ez alatt az egy hónap alatt, mint addig még soha. Jelenleg a második fázisban vagyok, elkezdtem tornázni és szeretnék még egyszer ennyit lefogyni.

Örülök, hogy hallgattam a megérzésemre és nem hagytam magam lebeszélni a környezetem által. Tudom, hogy a legjobb utat választottam. Ha valaki magára ismer a történetemben, adjon egy esélyt ennek a diétának. Az eredmények miatt mindenképp megéri..

dva_2-1024x902


Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft