"Jana a depresszió miatt felszedett 15 kilót. A KetoMix segített neki újra formába jönni. "

Jana_promena

Jó napot!

A nevem Jana, és szeretném Önökkel megosztani a történetem. Minden akkor kezdődött, amikor várandós voltam, és az orvosaim terhességi cukorbetegséget állapítottak meg nálam. Ez drasztikus változást jelentett, hisz számolnom kellett a szénhidrátmennyiséget, és naponta mérni a vércukorszintemet. A baba miatt igyekeztem, sikerült betartanom a helyes életmódot. A várandósságom utolsó hónapjaiban egyáltalán nem növekedett a súlyom. Megméredzkedtem a szülés után pár nappal, és csodálkozva láttam, hogy még 4 kilóval kevesebbet is mutat a mérleg, mint ami a szülés előtti súlyom volt.

Sajnos, a gyermekkel érkező öröm és a súlyom nem maradt örök. Szülés utáni depresszióba estem, ami alatt elhanyagoltam magam, és visszatértem az egészségtelen életmódhoz. Kimerült voltam mind fizikailag, mind lelkileg. Az éjjeli kelés a gyermekemhez, a szoptatás, a rendszertelen étkezés és az éhezés odáig vezetett, hogy a gyorsan felszívódó cukrokat választottam. Egy év alatt 15 kilót szedtem fel.

Már e idő alatt azon gondolkodtam, hogy talán visszatérek ahhoz az étrendhez, amit a terhességem alatt kellett tartanom. Ám az akkori napirend miatt nem tudtam átállni másra, talán csak a nagyobb motiváció hiányzott. Azonnali eredményt akartam, utána már meg tudtam volna tartani a súlyom.

A karácsonyi ünnepek előtt eszembe jutott két kolléganőm. Nekik a ketogén diétával sikerült lefogyniuk. A rengeteg lelkes ügyfél véleménye alapján eldöntöttem, hogy kipróbálom a diétát. Az értékeléseket magasan a KetoMix nyerte, ezt főleg az ízvilágának köszönheti. Azonnal megrendeltem két hónapra az ételeket. Már első napon rögtön meglepődtem a koktélok ízén. Teljesen eltelített és nagyon ízlett, ráadásul nem örültem a széles választéknak az ízesítők terén. Az epres és a vaníliás koktélt akár minden nap tudnám inni életem végéig. Nekem az első hét volt a legnehezebb, hiszen pár napig fáradt voltam, ráadásul fel is puffadtam. Mindez később szerencsére elmúlt, a diéta elkezdett hatni. Minden héten újabb és újabb kilóktól váltam meg, ez nagyon motiváló volt számomra.

Ez előtt sosem élveztem a sürgés-forgást a konyhában, ezért is érzem azt, hogy a KetoMixet nekem találták ki – az ételeket tényleg pár perc alatt elkészíthetjük.

Már egyáltalán nem észlelem a puffadást, ráadásul sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A rendszeres étkezés minden téren jótékony hatással van rám. Edzés és erőlködés nélkül leadtam az összes felesleges kilóm, ezt pedig a KetoMix diétának köszönhetem. Ma, 11 hét után nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetek. De még nem végeztem, és megyek tovább a KetoMix-szel!

Azt tervezem, hogy elkezdek többet mozogni, hiszen újra rám jön a futónadrágom és azok a ruhák,amik régóta ott állnak a szekrény alján. Azoknak, akik először kezdenek bele a diétába, vagy akik még csak fontolgatják, ajánlom, hogy lépjenek be a KetoMix facebook csoportjába. Segítettek, motiváltak az ott olvasott történetek és a többi „ketomixező”, de érdekes recepteket is olvashattam.

Ezek alapján jókat főztem és sütöttem, így ez nagyban megkönnyítette a diétám. Szinte minden nap elkészítem a pizzát a koktélkeverékből. Nemrég rendeltem magamnak chipset és kiváló csokoládéízű fehérjeszeletet. Aki édesszájú, annak sem kell tartania ettől a diétától, hiszen rengeteg édesség megtalálható a kínálatban. A koktéloktól kezdve, a kekszeken, a csokoládén, a palacsintán és a mézeskalácson keresztül egészen a kásákig. Végezetül szeretném megemlíteni még az online tanácsadást is. A www.ketomix.hu oldalon mindent megtalál róla, minden kérésemmel és kérdésemmel bátran fordulhattam hozzájuk, mindig készségesen reagáltak. Mára már lassan visszatértem a terhesség előtti súlyomhoz. A következő célom az, hogy ledobjak még pár kilót, aztán tovább folytassam az egészséges életmódot és a rendszeres étkezést. Ha valaki néha még „bűnözik” a diéta alatt, akkor sem áll meg a világ. A legfontosabb, hogy folytassa tovább!

Szóval sok sikert és mindent bele!

 


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft