Egy történet a leadott kilókról

A személyes élmények és történetek gyakran felbecsülhetetlen értékűek, és nagyszerű motivációt jelenthetnek. Főleg fogyás esetén. Itt elolvashatja, hogyan szabadult meg Angéla a többletkilóktól.

proměna_angela

A nevem Angéla, és szeretném megosztani veletek a történetemet. Talán valaki hihetetlennek, mesének fogja hinni. És igaza is van. Ez egy igazi, hamisítatlan tündérmese és történet. Egy igaz történet a leadott kilókról, melyek soha többé nem fognak senkinek sem hiányozni. Itt a jó győzött a rossz felett és az akarat a test felett.
Szokás szerint kényelmes életemet éltem, mint feleség, anyuka és nagymama. Szerencsére semmiben nem szenvedtem hiányt. Akkoriban tényleg túlsúlyos voltam, de nem igazán bántam. Aztán tiszta égből jött a csapás, és az életem teljesen felfordult. Csak az idegeimnek köszönhetem, hogy sokat fogytam. De egyértelmű volt számomra, hogy ez a pokolba vezető út. És arra gondoltam, hogy le kell fogynom. Hogy nem akarom így folytatni. Hogy végre el kell kezdenem magamra koncentrálni, és abba kell hagynom önmagam pusztítását.
 
Az interneten található összes diéta közül engem lenyűgözött a keton diéta. És rögtön meg is rendeltem a KetoMix négy hétre elegendő csomagot. Nem volt mire várni, és miért kellene habozni. Abszolút gyors és egyszerű elkészítése megfelelt nekem. Az általam kipróbált diétáknál a hosszadalmas főzési idő és készület eltántorított, de ez más volt. Az a nagyszerű ebben a diétában, hogy bárhová magával viheti az ember az ételeket, és néhány perc alatt elkészülnek.
Csak egy kicsit fogytam az első hét után, de nagyon izgatott voltam. Tudtam, ha ez így megy tovább, jó lesz. Ízlettek az ételel, nem éheztem, teljesen jól és szuperul éreztem. A legnagyobb motiváció az volt, hogy követhettem más túlsúllyal küzdők sikereit a KetoMix Facebook tanácsadó csoportjában . Szóval nem voltam egyedül. Két hónap elteltével a súly gyorsan megindult lefelé. Megjutalmaztam magam és csináltam egy gardrób frissítést, tehát ruhacserét.
A KetoMix tanácsadóval, Monikával egyeztettünk, akivel gyakran konzultáltam a Facebookon, hogy hogyan tovább. December 15-e volt, ezért úgy döntöttem, tartok egy kéthetes szünetet a diétában. Elengedtem magam, ettem, ittam, amit csak szerettem volna.
 
Még egy komplett karácsonyi menüt is végig ettem. Az új évben pedig újra elkezdtem kilók lefaragását. Május elején pedig olyan számot mutatott a mérleg, amelyre legmerészebb álmomban sem gondoltam volna anno. Olyan nehéz súlyt dobtam le a testemről, mint egy cementzsák. Kényelmesen tartom ezt súlyt, és a kilók nem térnek vissza hozzám vagyis rám.

 


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft