Vissza akartam szerezni a testemet és az önbizalmamat!

 

Petrának hívnak, 44 éves vagyok és négy gyermekem van. Minden terhesség egy-egy csodálatos lényt adott nekem, de plusz kilókat is.

petra N_promena
 

26 éves voltam az első lányomnál, és egy éven belül újra mindent leadtam. Igen könnyen ment. Azután 32 éves koromban szültem egy fiút, és mielőtt leadhattam volna a súlyomat, ismét terhes lettem. A második gyermekem születése után 15 hónappal megszületett a fiam, sorrendben a harmadik gyermek. A szülésnél nagy volt a súlyom. 95 kg voltam. Nehéz volt leadnom, de a gyerekeknek és a ház körüli munkának köszönhetően 4 év alatt visszaszereztem az eredeti súlyomat.

Azután a férjemmel úgy döntöttünk, hogy életet adunk még egy csodálatos lénynek, ekkor 42 ​​éves voltam. És a szülőszobában ismét szenvedtem a súlyomtól. Valamennyit leadtam a kórházban, még valamennyit a szoptatással. A többi kiló azonban két egész évig kullancsként lógott rajtam. 

Idén áprilisban a gyermekeim otthon maradtak a koronavírus miatt. Elkezdtem ebédet főzni és csokit enni. Hogy jó idegekkel túléljem az otthoni tanítást. A mérlegünk mutatója kissé jobbra mozdult, és akkor úgy döntöttem, elég! Igen, a "gyors" cukor rabja voltam. Az egész napos étkezésé, a rendszeres és kiegyensúlyozott étrend helyett.

Anyám ajánlotta nekem a KetoMixet. Ő maga már kipróbálta, ezért megrendeltem az első csomagomat egy hónapra. Vettem egy halom zöldséget, és a húsvét előtti héten nekikezdtem. A családnak főztem és sütöttem a finomságokat, én a proteines ételeimet ettem. De ez megfelelt nekem. Nem kellett gondolkoznom az étrend összeállításán. Csak készítettem magamnak egy koktélt vagy palacsintát. Amikor éhes voltam, zöldségsalátát fogyasztottam. Amikor édességre fájt a fogam, megettem a megengedett mennyiségű diót. Nyolc egész hétig szigorúan követtem az első fázist, majd áttértem a második fázisra. És ez idő alatt majdnem mindent leadtam! 

Nem csak visszatértem a saját ruhaméretemre, de az arcbőröm is javult. Megtanultam rendszeresen enni és átgondolni az ételek összetételét. Elsajátítottam az egészséges táplálkozási szokásokat! A legfontosabb az, hogy fejben rendben legyek, tudjam, mit akarok, és ehhez ragaszkodjak.  

A mai napig főleg proteines szeleteket rendelek. Gyors uzsonnaként szolgál, amikor semmi más nincs kéznél. Reggelire koktélokat és kásákat fogyasztok, mert gyorsan és egyszerűen elkészíthetők.  Amikor palacsintát készítek gyermekeknek, magamnak proteineseket készítek. Az omlett alapját sűrítőanyagként használom a sült zöldségekhez. Például, amikor cukkinis, karfiolos vagy brokkolis palacsintát készítek.  

Féltem a jo-jo effektustól, de már egy hónapja tartom a súlyomat. Ha valaki átgondolja, hogy mit eszik, nem kell aggódnia a JOJO-hatás miatt.

Nagyon köszönöm az egész KetoMix csapatnak! Különösen azoknak a táplálkozási tanácsadónőknek, akiket alkalmanként megkérdeztem, és mindig jót tanácsoltak!

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft