Ötven felett is könnyen lefogytam!

 

Üdv, Misának hívnak és az idén leszek 50. Az elmúlt három évben felszedtem néhány kilót, valószínűleg a hosszú távú stressz miatt.

před a po
 

Mindig sportos típus voltam és vagyok is, 10 éves korom óta futok, és annak ellenére, hogy sok időt és erőfeszítést szenteltem a sportnak, az évek alatt felszedett kilók egyszerűen nem akartak eltűnni. Kétségbeesésemben néha nem sikerült visszafognom az édesség utáni vágyat, és onnan már nem volt megállás. Egyszerűen ördögi kör volt. Egészen addig, míg rá nem találtam az interneten erre a honlapra www.ketomix.hu.

Beleolvastam és jó ötletnek tűnt kipróbálni ezt a diétát. Megpróbálni uralkodni az étvágyamon a proteinos ételek és profi diétás terv segítségével. Ezen kívül nagyon tetszett, hogy néhány hétig nem kell gondolkodnom azon, mit főzzek, hogy finom is legyen, de elég legyen a testem számára, és ne ártson az alakomnak. Ami engem meglepett, az volt, hogy a KetoMix ételek ásványi anyagokkal és vitaminokkal vannak dúsítva, így a diéta ideje alatt nem feltétlenül kell más kiegészítőket szednem.

Megrendeltem tehát a diétát négy hétre és türelmetlenül vártam a megérkezését. Azonnal hozzá is kezdtem. Két nap után kisebb válság következett, hatalmas vágyat éreztem az édességek iránt. A KetoMix tanácsadónője e-mailjeinek köszönhetően, amelyek tájékoztattak arról, hogy ez a helyzet beállhat, felülkerekedtem rajta.

E kis válság után több már nem jött. Hozzászoktam a termékekhez, amelyek sokfélék, beálltam a három óránkénti evési rendre, sőt reggelizem is. Az eredményre nem kellett sokat várni. Néhány nap múlva észrevettem egyfajta "duzzanatot", majd elkezdtem fogyni.

A KetoMixnek köszönhetően visszaszereztem az önbizalmamat. A fényképeim bizonyítják ezt. A diétát 3 hétig követtem csak a KetoMix termékekkel, a negyedik héten átugrottam a 2. fázisba, és két KetoMix ételt közönséges étellel cseréltem fel a KetoMix étrend ajánlására.

Megszoktam a rendszeres evést, és azon is többet gondolkodtam, hogy mit is eszem. A testem visszatér eredeti működéséhez, és az önbizalmam is. Nagyon ajánlom a diétát mindenkinek, akinek problémája van a súlyfelesleg leadásával, vagy meg akarja tanulni az egészséges táplálkozást.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft