✨MA: 35% kedvezmény a kiválasztott készételekre > EZT SZERETNÉM

+36-1-690-0471

(Hé - Pén: 9:00 - 16:00)

Receptek

Spenótos lepény KetoMix omlettből

27.02.24 122

Sdílet



Fogyasztható a diéta 2. fázisától.

Amire szüksége lesz (1 adag):

Tészta:

Töltelék:

  • tálka spenót víz nélkül,
  • fokhagyma, só, bors,
  • 1 tojásfehérje,
  • 1 kanál sovány túró.

Elkészítés

Keverjük össze az omlett alapot, a fehérjét, a vizet, a sót és a sütőport. Addig keverjük, míg sűrű fehér habot nem kapunk. Öntsük egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe. Helyezzük a sütőbe, és 190-200°C-on kb. 10 percig sütjük. Ezalatt készítsük el a spenótos tölteléket. Keverjük a spenótba a fokhagymát, a túrót és a tojássárgáját. Sózzuk, borsozzuk. Kenjük a tölteléket az elősütött korpuszra, és kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tetszik a cikk? Ossza meg...



+36-1-690-0471

(Hé - Pén: 9:00 - 16:00)

Proteindús ételek
Přihlášení

Cookie-k

Cookie-kat használunk az Ön kedvenc webáruházának megfelelő működéséhez, az oldalak tartalmának az Ön igényeihez való igazításához, statisztikai és marketing célokra, valamint a Google és más cégek hirdetéseinek személyre szabásához. Az „Összes elfogadása” gombra kattintva hozzájárulását adja azok gyűjtéséhez és feldolgozásához, és mi biztosítjuk Önnek a legjobb vásárlási élményt.

Az Ön cookie fájl- beállításai

Itt lehetősége van arra, hogy a saját igényeihez igazítsa a süti beállításokat , és később részletesebben beállíthatja vagy bármikor kikapcsolhatja azokat a weboldalon.

A technikai sütik a weboldal és az általa kínált funkciók megfelelő működéséhez szükségesek.

A személyre szabás a megtekintett termékek alapján történik és ezután a megjelenített tartalmat az Ön érdeklődésének megfelelően állítjuk be.

Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy mérjük weboldalunk teljesítményét, és az adatokat vásárlóink élményének javítására használjuk fel.

Ezeket a cookie -kat a hirdetési és közösségi hálózatok, beleértve a Google -t, személyes adatok továbbítására és a hirdetések személyre szabására használjuk, hogy azok érdekesek legyenek az Ön számára.