A japán konyha egyik legismertebb étele a sushi. A legtöbb embernek a rizs és a nyers hal jut róla az eszébe. De a sushit máshogy is el lehet készíteni. Próbálja ki a mi keto verziónkat tonhallal és uborkával.
Mire lesz szüksége:
- tonhal saját levében,
- Vajonéz kalóriamentes öntet,
- KetoMix kalóriamentes pikáns fokhagyma öntet,
- egy kevés gyömbérpor,
- avokádó díszítésnek,
- saláta uborka.
Elkészítés
Az uborkát vágja fel hosszú, vékony szeletekre. Egy edényben keverje össze a tonhalat (a levét öntse le), a Vajonézt, a fokhagymaöntetet és a gyömbért. Az avokádót vágja fel olyan szeletekre, melyek hosszúságban passzolnak az uborkáéhoz. Minden szeletre tegyen egy kevés keveréket, a szélére tegyen egy szelet avokádót, majd tekerje fel. Máshogy is kipróbálhatja: az uborkát vágja fel vastagabb karikákra, és egy kanál segítségével kenjen rá egy levés keveréket. Minden karikát díszítsen egy szelet avokádóval.