Szereti a tésztasalátát, de kifogyott az ötletekből, hogyan készíthetné el? Cserélje le a hideg összetevőt melegre! Meglátja, ha a tésztát rögtön főzés után adja hozzá a salátához, az ízek jobban összeérnek majd, a saláta pedig így még különlegesebb lesz. Megízesítheti még továbbá kedvenc öntetével is.
TIPP: Javasoljuk, hogy a zöldségeket először grillezze meg kedvenc fűszereivel, vagy csak egyszerűen pirítsa meg őket serpenyőben pár csepp olajon.
Mire lesz szüksége:
- KetoMix protein tészta,
- KetoMix Vajonéz,
- citrom,
- olívaolaj,
- zöldpaprika,
- hagyma,
- rukkolalevél.
Elkészítés
A tésztát készítse el a csomagoláson található útmutató szerint. Közben egy edényben keverje ki a KetoMix Vajonézt a citromlével és egy kiskanál olívaolajjal. Mossa meg a paprikát, majd vágja szeletekre, a hagymát vágja karikákra. Szűrje le a tésztát, adjuk hozzá a paprikát és a hagymát. Öntse hozzá a kikevert öntetet, majd tálalás előtt szórja meg rukkolalevelekkel.