Tippek és trükkök a hasi zsírral küzdőknek

Zbavte se břišního tuku

A hasi zsír nemcsak azokat az embereket zavarja, akiknek felesleges kilóik vannak, hanem gyakran a soványakat is. Számos oka van annak, hogy a nagy hassal kezdeni akarunk valamit. Nemcsak esztétikai probléma ez, de a hasi zsír egészségügyi kockázatot jelent. Megkérdeztük a világbajnok és háromszoros Európa-bajnok testépítőt, Zbyněk Ceradskýt, hogyan lehetne egyszer és mindenkorra megszabadulni a hasi feleslegtől.

Van valami tipped, ami segíthet a hastáji fogyásban?

Több is van. Kezdem azzal, hogy kerüljük az alkoholt. Bár úgy tűnhet, hogy az alkohol és a zsírok nem függenek össze, de az alkohol egy energiabomba, és a belőle létrejövő zsírsejtek inkább a hasra rakódnak le. Figyelmesen olvassa el a megvásárolt termékek címkéit. Bár a csomagolás egészségesnek tűnhet, az összetétele nem biztos, hogy egyezik a leírtakkal. Fordítson különös figyelmet a cukrok mennyiségére. Ma mindenhez hozzáadják, az pedig határozottan nem járul hozzá az egészséghez és a szép alakhoz. De nem kell lemondania az édességről…

OLVASSA EL A CIKKET
HU (1)_1

Ne várjon tovább, kezdjen el diétázni velünk! Próbálja ki a keto diétát, amely során nem kell majd tornáznia és napi 5x fog étkezni.

Táplálkozási tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a diéta során. Elérhetők vagyunk a hét minden napján - telefonáljon, küldjön e-mailt, vagy írjon nekünk chat-en.

A megrendelés véglegesítése után belépést nyer exkluzív Facebook csoportunkba, melynek több mint 16 ezer tagja van. Látja, nincs egyedül!

MEGPRÓBÁLOM

KetoMix - diétás ételek korlátlan felhasználási móddal

Fehérjével dúsított ételeink mindegyike azonos tápanyagértékkel rendelkezik. Akár 5 koktélt is ihat naponta! Ami azért lenne kár, mert a KetoMix sokkal többet hivatott kínálni! Próbálja ki a kenyeret, a tésztát, a kását, a fehérjeszeletet, a csipszeket, az omlettet vagy a levest! Önön múlik, melyik termékeket fogja fogyasztani a diéta során.

Ha szeret főzni, inspirálódjon a weboldalunkon megosztott receptekből. A KetoMix magazin nagyszerű recepteket kínál, melyek közül kedvére válogathat.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft