Túrós kalács

Aki velünk diétázik, az tudja, hogy nem kell lemondania az édességről. Csak ismerni kell a "titkot". Készítse el velünk és kóstolja meg a fantasztikus túrós kalácsot, ami pillanatok alatt elkészíthető. Már az első fázisában élvezheti ezt a finom tízórait vagy uzsonnát.

tvarohové koláče

1 adaghoz a következőkre lesz szüksége:

  • Egy mérőkanál KetoMix zsemle keverék,
  • egy mérőkanál KetoMiy vanília ízesítés,
  • Alacsony zsírtartalmú túró,
  • víz,
  • málna.

Elkészítés

Egy tálba öntsön egy mérőpohár KetoMix zsemle keveréket. Adja hozzá a vaníliás ízesítőt és öntsön hozzá egy kis vizet. Jól keverje össze. A tésztából készítsen kis bucikat, a közepükben mélyedéssel. Süsse sütőpapírral bélelt tepsiben 15 percet 170 fokon. A túróhoz adja hozzá a KetoMix vaníliás ízesítőt, keverjen hozzá pépesre nyomott málnát és rakja a kész kalácskák közepébe. 


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft