Aglio e olio tészta

Kitűnő, egyszerű és gyors. Ezek jellemzik a protein tésztákat. Ahhoz, hogy elkészítse az olaszok jellegzetes tésztaételét az aglio e oliot, elegendő, ha talál a konyhájában olajat, fokhagymát, cseresznyepaprikát és bármelyiket a KetoMix protein tésztái közül.

Fogyasztható a diéta 1. fázisától.

Těstoviny Aglio Olio (3)

Amire szüksége lesz (1 adag):

Elkészítés:

Az elkészítési javaslat alapján főzze meg a KetoMix tésztát enyhén sós vízben. Hámozza meg a fokhagymát és vékonyra szeletelje fel. Karikázza fel a paprikát is. Forró olajon párolja meg a fokhagyma és a paprika szeleteket. Adja hozzá a főtt tésztát és alaposan keverje össze. Szükség szerint sózza. A diéta második fázisában adhat hozzá egy kevés parmezánt is.

Z naší nabídky

Fusilli protein tészta (10 adag)

6570 kč Detail

monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft