Tapasztalja meg másként a nyarat!

Leto_jinak_2_HU

Piknik a szabadban, családi összejövetel vagy baráti összeröffenés, esetlen egy kis lustizás, pihenés – ez mind hozzátartozik a nyárhoz. Élvezetes továbbá egy jó kis grillezés, finom ételek, fagylalt és frissítő italok. Ezek közül semmit nem kell kizárnia akkor sem, ha a ketogén diétát tartja. Csupán elég megtanulni, hogyan tudja összeegyeztetni a kettőt.

Hogy a nyári csábítás ne okozzon gondot, és mindig tudjon valami finomat enni, készítettünk Önnek rengeteg tippet, receptet, kedvezményt és újdonságot!

Minden héten kedvezmény!

A nyáriszünettel egyidőben kedvezménysorozatot indítunk. Hogy mi is ez? Minden héten kiválasztunk párat termékeink közül, amit
40% kedvezménnyel! Kövesse az újdonságokat webshopunkon és közösségi oldalainkon, nehogy valamiről lemaradjon.

A KetoMixszel grillezhet is!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy mit egyenek, ha grillezni készülnek. Pont ezért kipróbáltunk pár receptet, ami biztosan Önnek is ízleni fog. Elegendő elkészítenie serpenyőben az omlettet, megtölteni sajttal, és meggrillezni. Ihat mellé egy pohár behűtött bort is. Meglepődött? Igen, még alkoholt is fogyaszthat a ketogén diéta alatt, de csak világos feltételek mellett.

Ne várjon tovább, kezdjen el diétázni velünk! Próbálja ki a keto diétát, amely során nem kell majd tornáznia és napi 5x fog étkezni.

Táplálkozási tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a diéta során. Elérhetők vagyunk a hét minden napján - telefonáljon, küldjön e-mailt, vagy írjon nekünk chat-en.

A megrendelés véglegesítése után belépést nyer exkluzív Facebook csoportunkba, melynek több mint 16 ezer tagja van. Látja, nincs egyedül!

MEGPRÓBÁLOM

KetoMix - diétás ételek korlátlan felhasználási móddal

Fehérjével dúsított ételeink mindegyike azonos tápanyagértékkel rendelkezik. Akár 5 koktélt is ihat naponta! Ami azért lenne kár, mert a KetoMix sokkal többet hivatott kínálni! Próbálja ki a kenyeret, a tésztát, a kását, a fehérjeszeletet, a csipszeket, az omlettet vagy a levest! Önön múlik, melyik termékeket fogja fogyasztani a diéta során.

Ha szeret főzni, inspirálódjon a weboldalunkon megosztott receptekből. A KetoMix magazin nagyszerű recepteket kínál, melyek közül kedvére válogathat.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft