A keto diéta és az alkohol!

Régebben a keto diéta nem engedélyezte a köretek, a sütemények vagy az alkohol fogyasztását. Mámára ez már megváltozott, hiszen olyan új termékek láttak napvilágot, amikkel kifejezetten a keto diétázóknak szerettek volna kedveskedni a gyártók.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A diéta kezdete megterheli a szervezetet, éppen ezért az alkohol fogyasztása nem javasolt a diéta első heteiben. Vannak viszont olyan alkalmak, amikor le szeretnénk ülni a barátokkal, koccintani szeretnénk egy szülinapi parti alkalmából, vagy meg szeretnénk feledkezni a mindennapok gondjairól a naplementében egy pohár borral a kezünkben. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a szénhidrátcsökkentett diéta kizárja az alkohol fogyasztását, de meglepő módon csak részben van igazuk. Mint minden diétás étrend betartásánál, minden elfogyasztott étel és ital esetében a szénhidráttartalomra kell összpontosítanunk. Nincs ez másképp az alkohol esetében sem. 

A bor kétségtelenül a legkíméletesebb alkohol az emberi test számára. Azok a borok, amelyek cukortartalma nem haladja meg a 0,4g/dcl cukrot, alkalmasnak bizonyulnak a ketodiétázók számára, hiszen nem veszélyeztetik az egésznapos ketózist. Milyen borokról van szó, és hol lehet ilyen borokat beszerezni? A KetoMix kínálatában több ilyen bort talál, különböző évjárattal. A KetoMix kabinett borai garantáltan megörvendeztetik majd varázslatos dió és méz aromájukkal, csillogó arany színükkel. Jutalmazza meg magát egy pohár páratlan minőségű, ízletes borral. Koccintson az eddig elért változásokra, a fáradhatatlan lelkesedésére, és a jövő sikereire! Vigyázzon, a diéta egy pohár bort engedélyez! Mindent csak mértékkel! 

Egészségére!

Az Ön KetoMix-e

Z naší nabídky

Zweigeltrebe 2018

Detail

monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft