Újult energia a KetoMix tavaszi méregtelenítésével

A hosszú és zord tél után gyakran érezzük magunkat kimerültnek és fáradtnak. A tavasz viszont megfelelő évszak arra, hogy testünket méregtelenítsük, mindemellett pár kilót le is dobhatunk.

Detox (4)

Detox – ez a szó magába foglalja étkezésünk változását, az elegendő mozgást és a belső megtisztulást, mely évente párszor végbemegy. Ez az egyik öngyógyító funkciója testünknek. Szervezetünk kisöpri a mérgező anyagokat (toxinokat), amik a levegőben, az ételeinkben, a vízben, a gyógyszerekben vagy a tisztítószerekben találhatók. A méregtelenítés igazából egyfajta egyensúlyt hoz szervezetünkbe. A helyes detox harmonizálja testünk, elősegíti az egészséges érzetet, energiát ad és kitisztítja elménkből a negatív gondolatokat.

Előfordul több módszer is a méregtelenítésre. Fontos azonban előre lefektetni azokat az alapokat, amiket tartani is tudunk anélkül, hogy túlságosan korlátoznánk magunkat. Az emberiség számára a méregtelenítés fogalma nem volt ismeretlen, hiszen régebben azért csinálták, hogy megelőzzenek és gyógyítsanak különböző krónikus megbetegedéseket. Napjainkban egyre több ember szenved allergiában, rákos megbetegedésekben, vagy depresszióban, amit a felgyorsult életmód, a helytelen életvitel és a rengeteg körülöttünk található káros anyag okoznak.

Teljes tavaszi megtisztulást úgy érhetünk el, ha egészében változtatjuk meg étkezésünk, továbbá tényleg elgondolkodunk afelett, mit eszünk. Ez pedig kéz a kézben jár azzal a vágyunkkal, hogy jobban nézzünk ki, s ráadásul megszabaduljunk pár kilótól. Felejtsük el azonban a drasztikus diétákat, és a drámai koplalásokat, melyek egyáltalán nem segítik egészségünk! Keressünk inkább egy értelmes étkezési formát, ami mellett fogyni tudunk, továbbá jobban és egészségesebben is érezzük magunkat. Ilyen mellett biztosan szervezetünknek sem fog hiányozni semmi. A cseh KetoMix diétával ezt könnyedén elérheti, hiszen alapjai nagyon egyszerűek. A proteindús ételekből, melyeket egyenesen az ajtaja elé szállítunk, kizárjuk a szénhidrátokat. A szervezet ennek hatására automatikusan elkezdi felhasználni a ketonokat, melyeket a testünk a saját zsírraktárainkból képez. Így nem kell attól sem tartanunk, hogy nem lesz annyi energiánk. Testünk máshogy hozza létre azt, mi pedig nyugodtan és gyorsan fogyunk. A karcsúsodás mellett pedig szervezetünket is tökéletesen kitisztítjuk.

Olyan egészséges folyamatok mennek ilyenkor végbe testünkben, melyek kisörpik az anyagcseréből fennmaradt toxikus és méreganyagokat. Ennek köszönhetően megerősödik a máj, a vesék, a tüdő, a bőr és a limfatikus rendszerünk. A szervezet megszabadul a savas környezettől, tisztítja a vért és csökkenti a zsírraktárakat. Ha nem tudja, hogy kezdjen bele a méregtelenítésbe, próbálja ki a KetoMix Detox tablettákat, ami teljesen természetes készítmény, amely a máriatövis kivonatát tartalmazza (hatóanyagai a szilimarin és a kolin). Ha rendszeresen szedi ezeket a kapszulákat, az a máj megfelelő működését és a zsírok helyes anyagcseréjét segíti elő. Ezek az anyagok kitisztítják szervezetét és újra beindítják metabolizmusát.

X-szer szerette volna már kipróbálni, de nem volt elég bátor hozzá? Vágjon bele barátnőjével vagy édesanyjával együtt, így biztosan meglesz a lendület. A KetoMix szénhidrátcsökkentett étrendjének és a tablettáknak köszönhetően az eredményt már nagyon hamar látni fogja. Ha bármilyen kérdése felmerülne, táplálkozási tanácsadóink és szakembereink mindig rendelkezésére állnak.

A helyes méregtelenítés szábályai:

  • Igyon elegendő folyadékot!
  • Könnyítsen menüjén, hogy emésztése tudjon pihenni!
  • Zárja ki az alkoholt és a kávét!
  • Sétáljon nagyokat a friss levegőn.
  • Tartsa az egészséges alvásidőt – ne éjszakázzon!
  • Csak megfelelő növényi méregtelenítő-anyagokat válasszon!
  • Vigyen be több vitamint!

eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft