Miért fontos a méregtelenítés a diéta alatt?

A fogyás alatt a szervezet nem csak a zsírokat, hanem a hosszan raktározott toxinokat is felszabadítja a zsírszövetekből. A test így a fogyókúra alatt megszabadul a felesleges zsírtól, továbbá próbálja kiiktatni a nem kívánt káros anyagokat.

Detox (4)

A megfelelő folyadékbevitel segít a veséknek kiválasztani a káros anyagokat, a kellő rostmennyiség a zöldségekből és a KetoMix ételekből segíti megtisztítani a bélrendszert, így pedig segíti a bélbaktériumok termelődését, melyek szintén a káros anyagok kiválasztását eredményezi.

A májat gyakran nevezik a testünk “tisztítójának” vagy “szervezetünk erőművének”. Pont a máj az a szervünk, amely a szervezetünk helyes anyagcseréjéről gondoskodik, megtisztítja testünket a toxinoktól, felügyeli az emésztett ételt, a tápanyagokat energiává alakítja, a ketózis állapotában pedig a zsírokat ketonokká alakítja.

Miért segítenénk testünknek, ha ez ilyen könnyen megy?

A fogyás alatt testünk nagyon nehéz munkát végez megállás nélkül – éjjel és nappal is. Pont ezért legyen testével kíméletes, segítsen egy kicsit neki Ön is. A KetoMix Detox tablettái szilimarinnal és kolinnal segítik a szervezetünk helyes működését, megnyugtatja és kitisztítja a testét.

Z naší nabídky

Detox (100 kapszula)

Detail

monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft