Alacsony szénhidráttartalmú pizza

Létezik egyáltalán valaki, aki nem szereti a pizzát? Biztos nincsenek sokan. Sajnos a klasszikus pizza egyáltalán nem jó a fogyókúrákhoz. Hogy Ön is kiélvezhesse a finom pizza ízét a KetoMix diéta alatt, kifejlesztettünk egy receptet, melynek a végeredményét meg sem fogja tudni különböztetni a klasszikus pizzától. Az elkészítés gyors, és már a diéta 1. fázisától alkalmas.

Alacsony szénhidráttartalmú pizza

1 adaghoz a következőkre lesz szüksége:

Elkészítés

Válassza el a tojás sárgáját a fehérjétől. A fehérjét verje fel kemény habbá, a habot tegye egy tálba. A tojáshabhoz adjon hozzá 1 mérőkanál zöldség ízesítésű ketomix omlett keveréket, vizet és keverje össze. Nyújtsa ki az így készült tésztát és kenje meg oreganoval összekevert KetoMix ketchuppal. Rakjon rá szeletelt paprikát, gombát és olivát. A széleket kenje meg olivaolajjal, az egészet szórja meg bazsalikommal. Sütőpapírral kibélelt tepsin süsse 20 percet 180 °C.


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft