Szegedi gulyás


Minden családnak megvan a maga eredeti receptje erre a gulyásra. Ha a mi receptünk szerint készíti, akkor is élvezni fogja, ha diétázik. Már a KetoMix diéta 1. fázisától fogyaszthatja.

Segedínský guláš (3)

Mire lesz szüksége – 1 adag:

  • 1 mérőkanál KetoMix zöldségízű leves,
  • 50 gramm savanyú káposzta lecsepegetve és leöblítve,
  • 20 gramm hagyma apróra vágva,
  • ½ gerezd fokhagyma lenyomva,
  • 20 ml 10%-os tejszín,
  • 5 gramm őrölt piros paprika,
  • őrölt kömény,
  • só, bors,
  • repceolaj.

Elkészítési útmutató:

Pirítsa meg a hagymát egy kanál repceolajon egy edényben. Adja hozzá az őrölt paprikát (ha szereti, adjon hozzá csípőset is), a köményt, majd öntse fel a zöldségízű levessel, melyet a csomagoláson feltüntetett útmutató szerint készítsen el. Adja hozzá a felvágott káposztát, a fokhagymát, majd főzze egy kis ideig. Sózza, borsozza, majd ízesítse tejszínnel.


nahled magazin MP
Autor článku
Marie Petrovová

Zvídavost a láska k psaní ji dovedly k žurnalistice. Úspěšně vystudovala Akademii žurnalistiky a nových médií. Už během školy navštěvovala několik stáží v mediálních domech či České televizi. Tam se po absolutoriích rozhodla zakotvit. Nakonec ji osud dovedl k public relations a marketingu. Zůstala tak nadále věrná světu médií jen z druhé, pro ni barevnější, strany. Svůj čas nejraději tráví s rodinou a přáteli. Nejoblíbenější sportovní aktivitou je pro ni jóga, díky které může propojit ducha i těla. Své štěstí neustále objevuje v okamžicích.

 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft