Roman Mikesh - A Frekvence 1 népszerű cseh rádió műsorvezetője

Roman Mikesh egy népszerű cseh rádió, a Frekvence 1  műsorvezetője, ahol a hallgatók minden délután egy órától hatig hallhatják őt. Roman ezen kívül koncertezik, illetve rendezvényeken is dolgozik moderátorként. Nagyon pörgős az élete, így kutyafuttában eszik csak, vagy néha el is felejt enni. Ennek köszönhetően az anyagcseréje nagyon lelassul. Tehát még úgy is sikerült meghíznia, hogy nagyon kevés energiát fogyasztott. Tavasszal úgy döntött, kipróbálja a KetoMix fogyókúrát, amit sikeresen tartott is két hónapig.

 

Szia Roman, legutóbb tavasszal találkoztunk. Azóta a Frekvence 1 hallgatói is megtudták, milyen sikeres a diétád. És a változás, amelyen keresztülmentél, valóban látható!

Tavasszal mondhatni már elegem volt saját magamból. Ahogy lehajoltam bekötni a cipőfűzőmet, úgy éreztem, egy kosárlabda felett kell átérnem. Nagyon fáradt voltam, így kimenni futni hol kedvem, hol időm nem volt. Azt viszont tudtam, hogy muszáj magammal valamit kezdenem. Férfi vagyok, és ahogy a férfiak nagy többsége, egy kicsit hiú is. Nem nagyon tudtam elfogadni, hogy van a hasamon egy úszógumi, ami több dologban akadályoz. Vagy azt, hogy döng alattam a lépcső a fiatal, vékony kolléganők mellett. Ekkor döntöttem. És felfedeztem ugye a KetoMixet is.

Hányféle fogyókúrát próbáltál ki azelőtt?

Hát éppen ezaz, egyet se. Sosem éreztem azt, hogy kéne. Ilyen tempójú élettel sosem voltak a kilókkal problémáim. Vékony voltam. Viszont katasztrofálisan étkeztem - szinte nem is ettem. Ehhez jött néha egy-egy sör vagy valami tömény alkohol. Klasszikusan a legrosszabb módszer az energiapótlásra. Így tettem hát szert a nagyon lassú anyagcserére. Bármit is vittem be a szervezetembe, az ott „lerakódott”. A testem félt attól, hogy megint éhezni hagyom, így a zsírok raktározásával kezdett védekezni. Szimplán csak azért, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben.

Hogyan találtál rá a KetoMixre?

Amikor úgy döntöttem, lefogyok, tudtam, hogy egyedül nem fog menni. Egyértelműen nem volt sem időm, sem kedvem kalóriákat számolgatni és e szerint főzni. Ez nekem nem megy. Valami olyanra volt szüksége, ami működik és amiben hihetek, és legfőképpen, nem veszi el az időmet, mert abból igazán kevés van. Felvettem hát a kapcsolatot szakértőkkel, akik elmagyarázták, mi is a KetoMix diéta. Nagyon logikusnak tűnt a magyarázatuk. Amikor a jelentősen lecsökkentjük a cukorbevitelt, a szervezetünk elkezd ketonokat termelni. Ezek olyan anyagok, melyeket a test a zsírtartalékokból állít elő, és a cukrok helyett ezeket használja fel energiaként. Ez az egyszerű elv engem lenyűgözött. Világos, logikus, aminek működnie kell. Sőt, még egy terhet magamra vettem a fogyókúra mellé. Mivel, úgy gondolom, elég akaraterőm van, eldöntöttem, hogy megosztom a tapasztalataim a rádióhallgatókkal. Hogy még véletlenül se csökkenjen a motivációm és megszegjem a fogadalmam. De ez szerencsére nem történt meg.

Abból kiindulva, amit mondasz, nagyon egyszerűnek tűnik. Voltak nehézségek?

Igazából nem is volt semmi probléma. Féltem, hogy éhes leszek vagy nem fognak ízleni a KetoMix ételek. Vagyis számítottam valami mumusra azért. Az első szakaszban elég jól csúsztak a KetoMix koktélok. Víz, protein, ízesítő, összekeverjük a shakerben és meg is van a kész étel. Teljesen ideális munkába vagy utazáshoz. Ami pedig a legfontosabb: nem kell főzni. Nekem nehezebb volt a zöldségevés. Ehhez azért hozzá kellett szoknom, de szerencsére sikerült. És amikor rájöttem, hogy a levesek és a kásák is nagyon könnyen elkészíthetők, már nem volt semmi probléma. Az omletteket is elég könnyű megcsinálni, szinte mint egy rántottát. Férfiaknak éppen ideális.

mikesch1

Mikor vetted észre magadon, hogy valami már történik veled?

Ami a leginkább meglepett a KetoMix fogyókúra során, hogy milyen gyorsan olvadnak a kilók. Egy hét után már bő volt a farmerem. Még egy dolog volt számomra hihetetlen: az az energialöket, ami ekkor elért engem. Féltem, hogy éhes leszek, nyűgös és nem fogom bírni. De éppen ellenkezőleg! Abban a pillanatban, hogy a testem átállt a ketózisra, mintha egy energiainjekciót kaptam volna. Nem tudom, hogy ez attól van, hogy a KetoMix ételek emésztése kevesebb energiát igényel, esetleg attól, hogy a szervezetnek valójában sokkal kevesebb cukorra van szüksége a működéshez, mint amennyivel terheljük, nem vagyok szakértő. De a lényeg, hogy az energia ott van.>

Milyen hosszú ideig étkeztél így?

A KetoMix diétának három fázisa van. Az első, amikor lehet enni zöldségeket, dióféléket és napi öt adag KetoMix ételt. Ezt egy hónapig tartottam. Következett a második fázis, amikor már csak három KetoMix ételt kell fogyasztani a napi két „normális” étkezés mellé. Persze figyelni kell arra, hogy a fogyasztott ételek egészségesek legyenek. Paradox módon nekem ez a fázis nehezebb volt, mint az első. Talán azért, mert itt már az enyém volt a felelősség, hogy mit eszek. Ez szintén egy hónapig tartott. És jött a harmadik fázis, ami végülis már nem diéta vagy fogyókúra valójában. Normálisan, de egészségesen kell étkezni. A KetoMix megmutatta, hogy rendszeresen kell ennem. Hogy át kell gondolni, mit és mikor eszünk. Elkezdtem járni futni is, hiszen így, lefogyva ez is könnyebb. A súlyom tartom, nem lépett fel a jojó-effektus. Ez számomra annak a bizonyítéka, hogy a KetoMixszel való fogyás egy nagyon jó döntés volt.

Tehát mindebből kiindulva, ajánlanád a KetoMixet másoknak is?

Természetesen. Éppen ezért osztottam meg a tapasztalataimat a hallgatóimmal is. Ha nem működött volna, nem tudtam volna ilyen őszintén beszélni erről a diétáról. Mindenkinek ajánlom a KetoMixet, akinek nehezére esik belevágni egy fogyókúrába. Mindenkinek, aki nem akar vagy nem tud tornázni. Minden lusta férfinak, aki nem akar kalóriák szerint főzni (mint amilyen én is vagyok), de mégis szeretne egészségesen étkezni. Azt hiszem, mindent elmond, hogy megint rendeltem a KetoMix termékekből. Azért egy-két kiló még lemehetne.


Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft