Egészségesebben és tele életerővel!

A túlsúly és elhízás sok egészségügyi veszélyt rejt magában. Az eltűnő kilókkal együtt viszont a szívéről is leeshet az a bizonyos nagy kő. És ezt akár szó szerint is érthetjük. Erről mesél most nekünk Milán, aki ma csak úgy duzzad az életerőtől.

milan-pred-a-po-

Egy őszi délutánon gondtalanul mit sem sejtve vásároltam egy digitális mérleget. Hogy mit jelentett a gondtalanság? Hát azt, hogy nem is sejtettem, mi vár rám az elkövetkezendő három hónapban. A mérleg ugyanis nagyon pontos volt. Amikor megláttam, mit mutat, majdnem hanyatt estem. Százegy kiló. Nem éreztem magam kövérnek. Viszont a család és barátok megjegyzései – „Megemberesedtél!”, „De jól tartod magad!”, „Ki vagy kerekedve!” – nem estek valami jól. A mérleg kijelzőjén villogó szám volt az utolsó csepp a kényelmességem képzeletbeli poharában. A véletlennek köszönhetően az interneten rátaláltam a ketomix.hu weboldalra. Szkeptikusan olvastam az enyémhez hasonló kezdetű történeteket az oldalon, nem akartam elhinni, hogy a ketodiéta tényleg ilyen jól működik. Persze, reklám, amitől az embernek sokkal könnyebb lesz a pénztárcája. Nem leszek palimadár, leglábbis így hergeltem magam. De aztán végül mégiscsak megvettem egy próbacsomagot (mert mi van, ha mégse akkora hülyeség ez a reklám). Legalább kipróbálom, tényleg olyan finomak-e ezek a termékek, ahogy azt az oldalon annyiszor írják. És szinte csak viccből tényleg ráírtam a nyomtatványra a célom - ledobni 15 kilót. Sőt, még el is nevettem magam ezen a lehetetlen gondolaton. A fenti képen Milán van a diéta előtt.

A csomag gyorsan megérkezett, így már mindenem megvolt a diétához. Egy hétig reméltem, hittem… és hát próbálkoztam. Óriási volt a meglepetés, amikor a hétvégén a mérleg 4 kilóval kevesebbet mutatott. Mindez ráadásul fejfájás és más testet és pszichét megterhelő mellékhatások nélkül, amikről a ketodiéta fórumokon annyiszor beszélnek. Nagyon meglepődtem azon is, hogy minden egyes fogyókúrás étel nagyon finom. Ezek után már nem haboztam, megrendeltem egy egész hónapra a KetoMix ételeket.

Egyáltalán nem haboztam, pedig az egyhavi adag ára 72 000 Ft körül mozog. Kiszámoltam ugyanis, hogy a hétköznapi ételeimre valójában sokkal többet költök.

Meghúztam a határokat az alkohol terén, kimaradt a napi sör vagy borocska, a kilóim száma így már nagyon gyorsan fogyott. Két hónappal később 22 kilóval voltam kevesebb. A változás nagyon feltűnő volt. De ami a legfontosabb, hogy én egyre jobban éreztem magam. Az orvosom is mondta a következő kivizsgáláson, hogy alacsonyabb a vérnyomásom, sőt még a koleszterinszintem is helyreállt. Az allergológus megállapította, hogy az asztmámnak nyoma sincs, így nem kell naponta a mellékhatásokkal járó gyógyszeremet inhalálnom. A következő kivizsgáláson megállapították, hogy egészséges vagyok, mint a makk.

El fog kelleni mennem vásárolni. A három számmal nagyobb nadrág már nem fogható rá a „laza stílusomra”!

Az új alakommal járt egy új probléma is, hogy vajon mit is fogok felvenni. A méretem XL-ről M-re csökkent, így teljesen le kellett cserélnem a ruhatáram. Bevallom, ez azért elég kellemes probléma, higgyék el.

„Itt ülök, 79 kiló élősúllyal. Írom a KetoMix fogyókúrás tapasztalataimat és remélem, hogy az új táplálkozási szokásaimnak köszönhetően nem csak a testemből adódó örömöm fog megmaradni, hanem az újonnan szerzett életkedvem is. Mindenkinek, aki szeretne az alakján változtatni, csak ajánlani tudom a KetoMix termékeket. Ezt őszintén mondom anélkül, hogy bármilyen gyártót vagy terméket támogatni szeretnék.”


Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft