Jiří először a KetoMix segítségével jutott el álmai súlyához!

 

Jiřínek hívnak és 45 éves leszek. A 180 cm magas vagyok és egész életemben küszködtem a súlyommal. Pont ezért nem hittem soha a diétás reklámokban és a mögöttük álló hírességekben. Én is sokáig haboztam, hogy kipróbáljam-e a KetoMixet.

promeny_jiri
 

Megtaláltam a FaceBookon a KetoMix poradna CZ & SK csoportot. Nemigen hiszek a reklámokban, de az ebben a csoportban folyó kommunikáció meggyőzött. Láttam, hogy ott valóságos emberek beszélgetnek, akiknek valóban sikerült lefogyniuk. Szóval négy hétre én is megrendeltem a csomagot.

Nagyon tetszettek a koktélok, szeletek, palacsinták és a kásák. Tetszett még a proteines nachos és a konyakos tészta is. Februárban 129,2 kg-mal kezdtem neki.

Nem vártam sokat a KetoMix proteines étrendtől, ezért sokkolt a súlyom rakétasebességű csökkenése! A diéta során egyáltalán nem voltam éhes. Éppen ellenkezőleg, kényszeríteni kellett magamat az evésre, mert mindig jóllakottnak éreztem magam. Ennek ellenére a súlyom folyamatosan csökkent és egyre jobban és jobban élveztem. Számos különféle étel készíthető a KetoMix proteines keverékekből, és mind a csoportban, mind a KetoMix weboldalán találhatók receptek. Minden egyszerűen és gyorsan megy, engem ez lepett meg főleg. Nincs időm főzni sem otthon, sem pedig a munkahelyen. Ezért értékeltem ezt a diétát, és nekem tényleg nem hiányzott semmi alatta.

Elhatároztam, hogy a diétát 14 hétig fogom követni. Ez a maximális időtartam, ameddig a KetoMix javasolja a diéta követését. Megálmodott célsúlyom akkor valahol a látóhatáron túl volt. Arra számítottam, hogy nagyon hosszú időbe fog telni, ha egyáltalán eljutok odáig. De mivel láttam az eredményeket, mégis hittem benne és folytattam. Eközben további proteines ételeket rendeltem. A csoportban valaki alkalmanként sóvárgott a kedvenc ételei után. Velem nem ez volt a helyzet, nekem minden megfelelt. Semmi sem hiányzott.

8 hétig tartottam az első fázist. Naponta 5 KetoMix ételt ettem meg. Ezután 6 hétre áttértem a második fázisra. Akkor 3 KetoMix ételt és 2 saját, egészséges ételt ettem meg. Hozzáadtam az étrend megváltoztatásához a testmozgást, és elkezdtem tornázni. Aztán csodák csodájára kellemes változások történtek.

Két év után megszűnt a fájdalom a lábamban és az ízületeimben. Jobban aludtam, megszűntek a bőr- és fogproblémáim is. A környezetem pedig csodálkozott azon, milyen gyorsan és szépen lefogytam. Ebből komoly motivációt merítettem. A KetoMix diétával telt napok során az összes ruhám borzasztóan nagy lett.

Eljött a sorsdöntő június, megjegyzném, még ugyanabban az évben. És mögöttem volt 14 hét a KetoMix diétás tervből. Hihetetlen, de az álomsúlyom alá kerültem! Az egészséges étkezést tovább folytatom. Beismerem, hogy a KetoMix ételek annyira ízlettek nekem, hogy a diéta után hiányzottak volna az életemből. Ezért továbbra is változatosabbá teszem az étrendemet a KetoMix segítségével. Éppen akkor jön jól, amikor kevés időm van. Ha valaki azt mondta volna, hogy el fogom érni a célsúlyomat, akkor nem hittem volna neki. Az egész étrendet lefényképeztem és dokumentáltam a változást. Mindez a FaceBook-csoportban is nyomon követhető. Amikor a diéta előtti és utáni fotókat láttam a hirdetésekben, nem igazán hittem el őket. Csakhogy most már én is élő bizonyíték vagyok rá. A fotóimon jó látni, hogy tud egy ember fokozatosan megváltozni. Most csak szidom magamat, hogy miért nem fedeztem fel korábban ezt a diétát! Ezért nagy köszönet a KetoMixnek!

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft