A protein diéta napjaink egyik leghatásosabb súlycsökkentő módszere

Felejtse el a drasztikus diétákat és a drámai koplalásokat, melyek egészségét inkább csak veszélyeztetik. A protein diéta egy értelmes étkezési forma, mely alatt fogyni kezd, könnyebbnek és egészségesebbnek érzi majd magát.

0eefc2acf63c297f3220dab110989a59

Ráadásul testének semmi sem fog hiányozni. A testzsír gyors lebontásán alapul, mely kizárja az izmoksejtek leépülését, az energia csökkenését és a jojó-effektust.

A PROTEIN DIÉTA TÖRTÉNETE ÉS ALAPJAketo-mix14964-2

A fehérjediéta atyjának általánosan az amerikai Dr. Blackburnt tartják, a Harvard Egyetem professzorát, aki már 1973-ban megalkotta a Protein Sparing Modified Fast (“fehérjekímélő módosított böjt”) diétát, mellyel lefektette a protein diéta alapjait. Az USA-ban, Franciaországban és Kanadában folytak le a legkomolyabb protein diétát célzó kutatások. Napjainkban ezek az országok járnak a tudományos élvonalban a diéta népszerűsítését illetően. Az elegendő mennyiségű minőségi fehérje hozzáadása és ezzel egyidőben a cukor és a zsír csökkentése speciális metabolikus állapothoz vezet egy egészséges szervezetben, amelynek eredményeként:

  • a súlycsökkenés főleg a zsírszöveteket veszi célba,
  • szinte száz százalékra védve vannak izomszöveteink, hiszen nem ezek szolgálnak energiaforrásként,
  • az emberek többsége nem érez éhséget a diéta alatt,
  • körülbelül az emberek egyharmada a diéta alatt nagyon jó kedvű, szinte eurófikus állapotba kerül,
  • napjainkban a protein diéta az egyik legtöbbször használt fogyókúra, mely mellett áll rengeteg táplálkozási specialista és orvos.

HOGYAN MEGY VÉGBE A PROTEIN DIÉTA?

A protein diéta (más néven a ketogén diéta) a rendszeres, kiegyensúlyozott és speciálisan felépített étkezési programon alapul, mely három fázisra oszlik. Mindegyik fázis speciális étkezést igényel. Mindegyik fázisnak megvannak a megengedett és tiltott élelmiszereit, továbbá ezek ajánlott mennyisége. A protein diéta hossza teljesen egyedi az egészségi állapottól, a kívánt eredményektől és a lelkiismeretességtől függően.

5 OK, AMIÉRT BELEKEZDJÜNK A KETOGÉN DIÉTÁBA

  • A ketogén diéta nem károsítja az egészséget, hanem ellenkezőleg: a legjobb orvosok és több éves táplálkozási specialisták által vezetett kutatások állnak mellette.
  • A ketogén diéta alatt főleg a testzsír tűnik el, az izomszövetek védve vannak, hála a minőségi fehérjék hozzáadásának és az alacsony kalória-bevitelnek.
  • Kevés túlsúllyal a protein diétát maga is tudja irányítani. Az egészséges egyedek pár kiló túlsúllyal nem igényelnek szakmai felügyeletet. Ezen kívül persze bármikor kihasználhatják az online vagy telefonos konzultáció lehetőségét KetoMix specialistánkkal.
  • A KetoMix proteindús ételek igazán ízletesek, melyeket nem fog tudni megunni.
  • A protein diéta alatt nem fogja gyötörni az éhség. A rendszeres minőségi fehérjék bevitele elegendő energiát ad majd Önnek.

monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft