Mézeskalács

Az éppen készülő mézeskalács illata már azt jelzi, hogy közeleg a karácsony. Ez az egyik legrégebbi karácsonyi sütemény. Régebben a karácsonyfát is ezzel díszítettük, a gyerekek pedig éneklés közben falatoztak belőle.
Ebben az évben Ön is elkészítheti ezt a low carb mézeskalácsot, így az Ön lakásában is illatozhatnak, hiszen anélkül fogyaszthatja, hogy a mérleg nyelvétől kellene tartania. Ezzel a recepttel játsszva végig tudja csinálni a KetoMix diétát még a karácsonyi ünnepek alatt is.

Perníčky (3)

A recept alkalmas már a KetoMix diéta 1. fázisától.

Mire lesz szüksége  (2 adag):

Elkészítés

Egy edényben keverje össze az összes száraz összetevőt: a fehérje koktélt, a vaníliás ízesítőt, a mandulalisztet, a kakót, a mézeskalácsfűszert, a sütőport és a xantángumit. Adja hozzá a tojásfehérjét, majd alaposan keverje el. Ha túl száraz a tészta, és nem akar összeállni, adjon hozzá egy kevés vizet. A tésztát csomagolja be fóliába, majd hagyja pihenni a hűtőben legalább 4 órán keresztül, de a legjobb, ha egy egész éjszakán át bent hagyja. Ha kivette, nyújtsa ki, majd szaggasson belőle mézeskalácsokat.

Süsse 170 fokon 6-8 percig.

Perníčky (1)


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft