Kétszínű túrótorta

A túró kedvelőinek van egy tippünk, egy kiváló és gyors recept, amely biztosan ízleni fog Önnek és az egész családjának is.

shutterstock_1502272409

Mire lesz szüksége

2 adaghoz

2. fázistól

Elkészítés

Öntsük a túrót egy tálba, adjuk hozzá a vaníliás ízesítőt, a tojást, a tejet és keverjük össze. A keveréket osszuk két részre, egy kisebbre és egy nagyobbra. A kisebb részhez adjuk hozzá a kakaót és keverjük el. Tegyünk sütőpapírt egy kb. 16 cm átmérőjű sütőformába, majd rétegezzük a túrós tésztát a forma közepére. Először terítsünk szét 1 kanál fehér tésztát, aztán ennek a közepébe 1 kanál barna tésztát. Ezt addig ismételjük, váltogatva a színeket, amíg el nem fogy a tészta. Óvatosan ütögessük a formát a munkafelülethez, hogy a tészta összeálljon. 170 °C –on 30 percig sütjük, aztán csökkentjük a hőmérsékletet, és 150 °C- on még további 30 percig sütjük. Szeletelés előtt hagyjuk kihűlni.


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft