KetoMix zsemléből készült knédli

Fogyasztható a diéta 2. fázisától.

KetoMix houskový knedlík

Amire szüksége lesz (2 adag):

Elkészítés

Keverje össze 15 ml vízzel az egy mérőpohárnyi KetoMix zsemlét. Jól keverje el, addig, amíg tésztát nem kap belőle. Formázzon belőle zsemlét, tegye sütőpapírra és 170°C -on kb. 10 perc alatt süsse meg. Míg sül a zsemle, a tojásfehérjékből egy csipet só hozzáadása után verjen kemény habot. Keverje a habba a felaprított petrezselyemzöldet és a kanál zöldség ízű omlettet. Óvatosan forgassa bele a kihűlt és felkockázott zsemlét. Tegye egy kiolajozott bögrébe és főzze meg vízfürdőben kb.20 perc alatt.


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft