KetoMix jeges kávé


 

DSC_0074

Mire lesz szüksége

1 adagra
Az 1. fázistól

Megj.: egy adag protein kávéval kiválthat napi 1 étkezést.

• 1 mérőpohár KetoMix koktél
• 100 ml hideg víz
• 200 ml növényi ital 0 g szénhidráttal
• 1/2-1 kanál KetoMix kávés ízesítő
• instant kávé – ízlése szerint
• pár kocka jég

Elkészítés

A keverőpohárba öntse bele a növényi italt, a vizet, adja hozzá a kávéízű KetoMix koktélt és az instant kávét. Alaposan keverje össze. Egy magas pohárba tegye bele a jeget, öntse hozzá a keveréket, keverje össze.

TIPP: Ha szereti a jellegzetesebb kávé ízt, változtasson a növényi ital és a víz arányán, tehát 200 ml víz és 100 ml növényi ital. Ha szeretné gazdagítani kávéját, próbálja ki további 6 ízesítésünk egyikét.


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft