KetoMix a táplálkozási tanácsadó ajánlásával

Ahogy sok más ember is, Táňa Řeháková táplálkozási tanácsadó is nagyon elégedett a KetoMix diétával. Olvassa el Ön is, milyen utat járt be, míg rátalált erre a diétára!

tana_(1)

Táňa Řeháková egész életében sok időt szentelt magára és a súlyára. Talán pont ezért nem sokan tippelnék meg, hogy közel 60 éves. Középszintű tanulmányait az Élelmiszeripari
középiskolában folytatta, ahol megbizonyosodott arról, mivel is szeretne foglalkozni hivatásszerűen. Az egészséges táplálkozás témaköre eddig végig kísérte egész karrierjét. Egy könyvet is kiadott az egészséges táplálkozásról és az értelmetlenül folytatott diétákról. Szemináriumokat, workshopokat, kurzusokat és iskolázásokat is tart. Szeretne olyan embereknek segíteni, akik a súlyfeleslegükkel igyekeznek valamit kezdeni. Táňa nagyon lelkes a KetoMix diétával kapcsolatban.

Táňa, rengeteget tanultál már a táplálkozásról. Diétáztál valaha?

Természetesen igen. Az első diétámat körülbelül 20 évesen kezdtem. Egyik nap azt vettem észre, hogy egyszerűen már nem férek bele a nadrágjaimba. Emlékszem, rögtön az jutott eszembe, hogy talán túl magas hőfokon mostam őket. A mai napig nevetek, ha eszembe jut ez a jelenet. Amikor sikerült kiderítenem, hogy sajnos nem a mosógéppel volt a gond, radikális változásokat kezdtem eszközölni az étrendemben. Ettől kezdve az étkezéseimből teljesen kizártam a cukrot. Vigyáztam a vonalaimra, és a táplálkozás területén folyamatosan képeztem magam. Úgy gondoltam, hogy örökre így lesz ez.

És nem így lett?

Odafigyeltem, mit eszem. Étrendeket állítottam össze gyerekeknek és olyan emberek számára, akik civilizációs betegségekben szenvednek. Kimondott figyelmet szenteltem a családom egészséges táplálkozására. Ahogy viszont az életben ez lenni szokott, a sors keresztülhúzta számításaim. Először jött egy térdsérülés, ami jelentős időre megvont a sporttól. Ekkor kezdtem biciklizni és itt szerettem meg a túrázást. Mikor a sérüléseimből felépültem, következett egy újabb baleset, megint a térdem. Ehhez jött még egy lábtörés és csuklózúzódás. Ezekkel a sérülésekkel azonban már tényleg nagyon hosszú időre elfelejthettem a sportot. Több operáción is átestem, és mozgás nélkül szépen felszedtem pár kilót.

Lelkileg ezt hogy viselted?

Úgy tűnt, hogy a sérülések, a szüleimtől örökölt hajlam és a korom miatt álmaim a jövőre nézve a süllyesztőben végzik. Kezdetem feladni, mert a törekvéseim, hogy tartsam a súlyom mozgás nélkül nem voltak sikeresek. Ha épp otthon voltam, folyton főztem és nassoltam. Kezdtem érezni, hogy teljesen esetlen és ügyetlen vagyok. A túlsúly szépen lassan kizárt a társaságból. A szekrény előtt állva minden ruhámban úgy néztem ki mint Dumbó, ez pedig nagyon zavart.

Ekkor kezdtél bele a KetoMix diétába?

Az étrend, amit egész életemben eddig a korszakig követtem, lényegében a ketogén diéta harmadik fázisa volt. Egyik alkalommal egy vezető cseh színésznek és rendezőnek állítottam össze egy étrendet. Azt mondta, hogy nagyon ízlenek neki az ételek, de a súlya lassan csökken, ő pedig örök mozgásban van a film elkészítése miatt. Így beállítottam neki a ketogén diétát. Ekkor már a saját kihívásom előtt álltam: hogyan élhetek úgy, mint Dumbó, másoknak pedig hogy mondhatom meg, hogyan egyenek? Olyan voltam, mint aki bort iszik és vizet prédikál. Ez előtt azonban a komplex, alacsony szénhidráttartalmú diétával még nem volt tapasztalatom. Ennek hatására pedig nagyon kíváncsi lettem.

Tehát akkor mondhatjuk, hogy minden úgy alakult, ahogy lennie kellett.

Minden bizonnyal. Az első két hónapban probléma nélkül leadtam rengeteg kilót. Az első fázist csak 14 napig tartottam. Csodálatos volt figyelni, hogy ilyen rövid idő alatt mennyi minden megváltozik. Újra tudtam többet mozogni, a vérnyomásom pedig a határértékekről egy 120/80-as értékre csökkent. Emellett pedig egyáltalán nem éreztem, hogy fogyókúráznék. A KetoMixnek sikerült felébreszteni az én alvó metabolizmusom, ezzel pedig éreztem az ereimben az optimizmust. A kilók továbbra is lejjebb mentek attól függetlenül, hogy két fehérjedús ételt ettem egy nap, vagy az alapokból készítettem omlettet, levest vagy kását készítettem a rengeteg recept közül, ami ízlett. Öt hónap alatt igazán szép súlyt értem el, és még mindig fogyok. Az első fázist 14 napig tartottam, a másodikat két hónapig, a harmadik fázistól pedig anyagcserém végre úgy működik, ahogy kell. A kilók pedig még mindig csökkennek. Néha kedvtelésből és frissítő gyanánt eszem KetoMix termékeket. Tapasztalataim pedig mindig szívesen osztom meg és adom tovább tudásom.

Szóval elégedett voltál?

Több mint elégedett. Teljesen meggyőztek a KetoMix termékek, és egyáltalán nem akarok múlt időben beszélni. A mai napig használom a termékeket főzéshez és sütéshez. A KetoMix visszaadta azt, amit elveszettnek hittem. Újra tudok guggolást csinálni, várnak a hegyek, az erdőben barangolás. A fájdalom múlik, én pedig örülök, hogy újra biciklire ülhetek majd. Az én hatvan évemmel pedig elértem, hogy megint nem kell feszengenem a kamera előtt. Emiatt pedig óriási hálával tartozom a KetoMixnek. Én vagyok az élő példa, hogy ez a diéta kellemes és szórakoztató része lehet az életnek azon szakaszaiban is, melyek nehézségeket hoztak. Továbbá, hogy az ember ne szégyellje megragadni a segítő kezet.


eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft