KetoMix ételek sikeresen felvették a küzdelmet a Covid alatt felszökött kilókkal

Az elmúlt két évben felszaladtak rám a kilók, ennek fő oka elsősorban a két home office volt, másodsorban pedig az én lustaságom és szénhidrátfüggőségem.

Azóta többször belefogtam különféle fogyókúrákba, de többé - kevésbé sikertelen volt a küldetés :) Aztán valahogy szembejött velem a neten a Ketomix diéta. Alaposan átgondoltan (a húzós ára miatt), de aztán úgy döntöttem, hogy belevágok. Nyár elején kezdtem a  Ketomix küldetést, és úgy vesztettem centimétereket a mellbőségből, karból, derekamból és a vádlimból is, ami örömmel tölt el. A súlyomból is nekem megfelelő arányban fogytam le.

Kinga

Nagyon sok mindent végig kóstoltam: kedvenceim az omlettek, a kásák, a fehérjekoktél, a palacsinta, a pizza és a fehérjepuding.

Viszont a leveseket nem igazán szeretem, és csak egy étel volt ehetetlen számomra: ez pedig a mézeskalács. Egyszerűen borzasztó, legalábbis nekem. Jól tűröm a monotonitást, ha célom van elszánt vagyok, ezért egész jól kijöttem ezekkel az ételekkel :)

Nagyon könnyen elkészíthetőek, és műízük sincs, pedig ezt több helyen olvastam. Számomra nehézséget okozott a zöldségek kalóriaértékének a számolgatása, valamint az, hogy a zöldségek összeválogatása ne legyen egyhangú, ne unjak rá. Azonban sokat segített a csomagban érkezett tájékoztató kiadvány, benne a sok-sok recepttel. Külön örültem a honlapon található recepteknek, és a chates ügyfélszolgálat is többször adott hasznos tanácsot. Ami hiányzott az étkezésemből a gyümölcs, így nyáron még inkább szükségem lett volna rájuk.

Viszont én mozogtam is a diéta mellé, de ez nem volt újdonság, előtte is jártam edzőterembe, csak nem fogytam tőle egy kilót sem :) Köszi KetoMix!

 

"A KetoMix ételek sikeresen felvették a küzdelmet a Covid alatt felszökött kilókkal :-) Sokféle lehetőség, változatos receptek, hasznos tanácsok. Segít a rendszeres étkezés kialakításában is. Köszönet érte!"

Kinga

Szeged

45

Pedagógus


 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft