Soha nem hagyom abba, és csak ajánlani tudom mindenkinek

Egész életemben hallgattam, hogy majd x év múlva el fogok hízni, ha ennyi édességet és gyors éttermi ételt eszek, de soha nem érdekelt. Valahogy be volt állítva a súlyom 60 kg-ra, ami nekem tökéletes volt. Aztán csak faltam tovább, hajnalban még a hamburger is finomabb volt…

Szabina

Majd, amikor már láttam, hogy nem kell az úszáshoz segítség és nem állnak jól a ruháim, plusz egy méret itt, néhol kettő szükséges, sokkolt amikor a mérlegre állva az 67,5 kg- t mutatott. Soha nem volt ennyi a súlyom bármit bármikor ehettem. Persze negyvenhez közel akár lehetne is ez az oka.

Ezt követően jött az őrület. Futás, fallabda, tánc és a diéták különböző alternatívái a teáktól kezdve. Egy kg, de egy centi sem akart lemenni én pedig aggódni kezdtem. A családomban mindenki túlsúlyos, és cukorbetegségtől kezdve a magas vérnyomáson át mindenben szenved.

Nem akartam ebbe a gödörbe kerülni, de hiába mozogtam és figyeltem oda mit eszek, egyszerűen nem ment. Utolsó mentsváram volt a Ketomix. Korábban mintha fél füllel hallottam volna, hogy valaki próbálta és áradozott róla, de nem gondoltam volna, hogy valaha szükségem lenne rá, így nem foglalkoztam vele. Beleástam magam és gondoltam ezt még kipróbálom, veszteni valóm nincs.

Ahogy elnéztem az árakat senki nem főz, vásárol be egy hónapra ekkora összegből. Ami még szimpatikus volt, hogy nem kell gondolkodni azon mikor mit egyek, egyszerűen csak előkapom a szekrényből, pár perc és kész. A statisztika szerint 61 kg az ideális számomra, nekem az számított, hogy ne legyen úszógumim és ismét jól álljanak a ruháim.

Kevesebb mint egy hónap alatt sikerült több kilótól megszabadulni a legegyszerűbb módon, torna nélkül, finom ételek mellett. Már a harmadik fázisnál járok, soha nem hagyom abba és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne odafigyelni, vagy javítani az életvitelén.

 

"Nincs még egy ehhez fogható diéta amely a fogyásban és az egészséges táplálkozásban is segít. A célsúlyom egy hónap alatt elértem, de a termékeket a mai napig fogyasztom, mert finomak és változatosak."

Kupi Szabina

Dunaújváros

39 éves

Értékesítő


 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft