Édes felfrissülés - ez a házi protein fagylalt

Kint már javában tombol a nyár, Ön pedig megkívánt egy frissítő édes fagylaltot? Ha viszont eldöntötte, hogy szeretne ledobni pár kilót, biztosan nem szeretne bűnözni. Van azonban egy jó hírünk Önnek! Mi sem egyszerűbb, mint elkészíteni a fagylaltot házilag. Csupán 4 összetevőre lesz szüksége: KetoMix koktélra, vízre, túróra és kedvenc ízesítésére. Így minden nap különböző ízű fagylaltot kóstolhat, ráadásul kilói folyamatosan fogynak majd.

Mire lesz szüksége:

Elkészítés

A protein koktélkeveréket keverje el 100 ml vízzel és egy kanál túróval. Az egészet keverje el alaposan, majd ízesítse kedvenc KetoMix ízesítőjével. A masszát öntse fagylalt formába, majd hagyja megfagyni. Ha két színű fagylaltot szeretne, a massza egyik felét hagyja csak megfagyni, majd ha kész, öntse a másik felére a második színű és ízű keveréket. Ha nincsen fagylalt formája, egy joghurtos pohár is jó szolgálatot tehet. 

Ha a fagylaltba egy kevés epret, málnát vagy áfonyát is tesz, még ízletesebbé varázsolhatja azt, a ketózist pedig nem veszélyezteti. Ügyeljen azonban arra, hogy a gyümölcsök napi 50 grammos határát ne lepje túl. 

Zmrzlina_fullhd


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft