Lédús tésztasaláta, tele ízzel

Szereti a tésztasalátát, de kifogyott az ötletekből, hogyan készíthetné el? Cserélje le a hideg összetevőt melegre! Meglátja, ha a tésztát rögtön főzés után adja hozzá a salátához, az ízek jobban összeérnek majd, a saláta pedig így még különlegesebb lesz. Megízesítheti még továbbá kedvenc öntetével is.

TIPP: Javasoljuk, hogy a zöldségeket először grillezze meg kedvenc fűszereivel, vagy csak egyszerűen pirítsa meg őket serpenyőben pár csepp olajon.

Mire lesz szüksége:

Elkészítés

A tésztát készítse el a csomagoláson található útmutató szerint. Közben egy edényben keverje ki a KetoMix Vajonézt a citromlével és egy kiskanál olívaolajjal. Mossa meg a paprikát, majd vágja szeletekre, a hagymát vágja karikákra. Szűrje le a tésztát, adjuk hozzá a paprikát és a hagymát. Öntse hozzá a kikevert öntetet, majd tálalás előtt szórja meg rukkolalevelekkel.

 testovinovy_salat_fullhd


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft