Fahéjas keksz

A recept az 1. fázsitól alkalmazható.

Fahéjas keksz

Mire lesz szüksége: 

Elkészítés

Keverje össze az 1mérőpohár KetoMix koktélt az 1 mérőpohár Ketomix zsemle keverékkel. Adjon hozzá vanília ízesítést, fahéjat és olvasztott vajat. A tojásfehérjét válassza el a sárgájától és adja a keverékhez. Az így készült keverékből csináljon kis golyócskákat. Ezeket rakja a sütőpapírral bélelt tepsibe. A shaker szűrőjével nyomja szét a golyócskákat. Süsse 20 percet 170 fokon.


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny a za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. Byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft