"Még a vásárlás is nehézséget okozott Jánosnak. Ma már kirándulásokra jár barátaival. "

Jan_proměna_1

Az iskola befejezése után szakácsként kezdtem dolgozni, és annak ellenére, hogy naponta több, mint 15 ezer lépést tettem meg, kúsztak fel rám a kilók.

Ezt okozhatta a rendszertelen evés, a folyamatos stressz, vagy a lustaság, amikor az ételek elkészítéséről volt szó. Ez egészen 120 kilóig vezetett. Ahogy telt az idő, a testem egyre nagyobb terhet jelentett számomra. Bár az emberek nem nevettek rajtam, mint hajdan az iskolában, én egyáltalán nem voltam elégedett önmagammal. Nem tudtam sportolni, olyan tevékenységet folytatni, amit a normális emberek csinálnak, nemhogy barátnőt találni.A mozgás egyre nagyobb kihívást jelentett számomra. A munkán kívül gyakorlatilag meg sem mozdultam.

Elértem a tekintélyes 128 kg-ot

A napom abból állt, hogy a tűzhelynél dolgoztam, a kanapén pihentem, tévéztem és aludtam. A barátaim elkerültek, mert még kirándulni sem voltam képes velük. Még a vásárlás is gondot okozott számomra. Azonnal kifulladtam és izzadni kezdtem. Otthon nem főztem, inkább a munkahelyen ettem az ottani készételt, általában naponta egyszer-kétszer. Legtöbbször egészségesnek aligha mondható rántott ételt ettem minimális zöldséggel. Többször próbáltam fogyni, de mindig körülbelül egy hónap után feladtam nulla eredménnyel. A súlyom tekintélyes 128 kg-ra kúszott fel. Akár hiszi, akár nem,akkoriban találkoztam életem szerelmével. Bár nem bánta a súlyomat, néhányszormegemlítette, hogy tegyek valamit az egészségem érdekében. Magas volt a vércukorszintem és a vérnyomásom, fájtak az ízületeim és alvászavarom is volt. Koromhoz képest nem túl jó.

Szinte boldog voltam

A kapcsolatunk első éve után megkértem barátnőm kezét, és meglepetésemre igent mondott. Gyönyörű esküvőnk volt, én pedig végre boldog voltam. Vagyis… szinte teljesen boldog. Üldözött a súlyproblémám, még álmomban is megjelent. A töréspont ott jött el, amikor a felettesem elárulta, hogyan fogyott le. Neki a KetoMix segített.

Szakácsként és más ételek fogyasztójaként egyszerűen nem hittem a fülemnek. Amikor viszont elgondolkodtam rajta, rájöttem, hogy nincs mit veszítenem.

Az étkezés lett a hobbim

A KetoMix diétára gyakorlatilag egyik óráról a másikra álltam át. A főnököm adott pár adagot a kiváló csokoládéízű koktéljából, így elindultam a vékony alak felé vezető úton. Következő napon megrendeltem az egyhavi csomagot, hozzá pedig pár nassolnivalót. Azt kell, hogy mondjam, a KetoMix kellemes csalódást okozott az ízvilágával és a széles választékával. Később elkezdtem a diétának élni, mivel az étkezés lett a hobbim. Felfedeztem a KetoMix ételek különböző kombinációit – az egyszerű koktéltól kezdve egészen a pizzáig vagy tortákig, mindezt bűntudat nélkül!

Az elején fogytam a legtöbbet

A súlyom rohamosan csökkenni kezdett. Egy idő után elkezdtem sétálni járni, majd bevezettem könnyebb edzéseket is. Kisebb szünetekkel másfél évig tartottam a KetoMix diétát. A mai napig is többször fogyasztom a termékeket, holott már nem is kellene ezen ételeket fogyasztanom. Életem ettől az időszaktól kezdve fenekestől felfordult. Elégedett vagyok az életemmel, feleségemmel pedig babát szeretnénk. Súlyommal pedig több, mint elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom a KetoMixet.

Az ember szinte észre sem veszi, hogy valamilyen diétát tart. Nincs éhezés, ráadásul jókat ehet alatta. Már sokat mozgok, a barátaimmal kirándulni járunk, éjjel pedig jól alszom. Az én fő motivációm a fogyásra az egészségem volt. Miután leadtam a felesleges kilóim, vérvizsgálatot kértem, és minden paraméterem rendben volt. Ezért pedig hálás vagyok a KetoMixnek. De a legnagyobb köszönet a nagyszerű táplálkozási tanácsadóknak jár, akik minden alkalommal segítettek mindenben.

Hálás köszönettel, a már lefogyott ügyfelük: János F. Ostravából

 


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft