A szakértő válaszol

keto diéta segítségével történő felesleges kilók leadása egy forradalmi fogyókúrás módszer, melynek egyre több követője van. Más diétákkal ellentétben nem ígér csodákat, de biztos lehet benne, hogy a keto diéta tényleg működik, s ezt hosszú távú kutatások is bizonyítják.

Hogyan védi a keto diéta az egészségét? Egy-egy adagban nemcsak megfelelő mennyiségű kalória és tápanyag, de ásványi anyag és vitamin is van - tehát minden, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez szüksége van. A keto diéta legkiemelkedőbb előnye, hogy nem szükséges tornázni, hiszen a zsírégetés a nap 24 órájában történik. Ez azt jelenti, hogy nem kell órákat az edzőteremben tölteni. Természetesen a séta vagy egy kis könnyű testmozgás sosem árthat.

Olvasson tovább itt: https://www.ketomix.hu/dieta-tervek/


Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés