A szakértő válaszol

A felesleges kilók leadása ketodiéta segítségével egy forradalmi fogyókúrás módszer, melynek egyre több követője van. Más diétákkal ellentétben nem ígér csodákat, de biztos lehet benne, hogy a ketodiéta tényleg működik, hiszen ezt hosszú távú kutatások bizonyítják.

És hogy hogyan védi a ketodiéta az egészségét? Egy-egy adagban nemcsak megfelelő mennyiségű kalória, hanem tápanyag, ásványi anyag és vitamin is van, vagyis minden, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez szüksége van. A ketodiéta következő előnye – aminek mindenki örülni fog, aki már küzdött a felesleges kilókkal –, hogy nem szükséges alatta a torna, így nem kell órákat tölteni az edzőteremben. De persze azért a séta vagy egy kis könnyű testmozgás sosem árthat.

Olvasson tovább itt: https://www.ketomix.hu/dieta-tervek/

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft