Mire lesz szüksége (2 adag):
- KetoMix kalóriamentes barbecue öntet,
- repceolaj,
- minőségi sárgaúszójú tonhal, steak 2 x 100 gramm
- szezámmag,
- szénhidrátmentes konjac rizs,
- 90 g avokádó vékony szeletekre vágva,
- 150 g kígyóuborka vékony szeletekre vágva,
- 100 g retek vékony szeletekre vágva,
- KetoMix Vajonéz,
- zöldhagyma zöldje (csak díszítésképp, elhagyható).
Elkészítés
Egy tálban keverje össze a barbecue öntetet az olajjal. Adja hozzá a tonhalat, és forgassa meg benne jól, hogy minden oldala jól be legyen vonva. A tálat fedje le egy fóliával, majd tegye a hűtőbe. Közben készítse el a többi hozzávalót. A Slim Pasta rizst vegye ki a csomagolásból, az avokádót, az uborkát és a retket mossa meg, majd vágja vékony szeletekre.
Melegítse fel szárazon a serpenyőt. Készítse ki a szezámmagot egy tányérra. A pácolt tonhalsteaket pirítsa oldalanként körülbelül 1-1 percig, vagy ízlése szerint, viszont szinte nyersnek kell maradnia. A serpenyőből vegye ki a tonhalat, majd helyezze a szezámmagos tányérra, és panírozza be vele minden oldaláról. Hagyja állni egy száraz szalvétán, majd szeletelje fel.
A tálba, melyben tálalni fogja, fokozatosan tegye bele a konjac rizst, az uborkaszeleteket, a retket és az avokádót, majd a végén adja hozzá a tonhalat.
Öntse le egy kevés Vajonézzel, majd szórja meg apróra vágott zöldhagymával.