
Amire szüksége lesz (1 adag):
- 3 portobello gomba,
- 1 adag KetoMix sajtos omlett,
- 3 szelet sajt (Eidam 20%),
- 1 ek krémtúró,
- 1 fej vöröshagyma,
- 1 db zöldpaprika,
- egy kis darab kínai káposzta,
- olívaolaj, só, őrölt fekete bors, ajika fűszer, fűszernövények ízlés szerint.
Elkészítés
Dinsztelje meg a hagymát olívaolajon, majd adja hozzá a felszeletelt zöldpaprikát és kínai káposztát. Sózza és borsozza. A kihűlt zöldséghez adjon egy evőkanál krémtúrót, egy adag KetoMix sajtos omlettet, és dolgozza alaposan össze a tölteléket. Ezután tisztítsa meg a portobello gombát, távolítsa el a tönkjeit is. A megtisztított kalapokat helyezze egy sütőpapírral fedett sütőlapra, fűszerezze ajika fűszerrel vagy más fűszernövénnyel, majd töltse meg a kész tölteléket, s helyezzen egy-egy szelet 20% zsírtartalmú Eidam sajtot a töltött gombafejekre. Süsse forró, 210°C fokos sütőben 15-20 percig.